Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / YouTube Iznenada na radnom zadatku umro fotoreporter Jutarnjeg lista Srđan Vrančić

Iznenada na radnom zadatku umro fotoreporter Jutarnjeg lista Srđan Vrančić

Ronio je u sklopu istraživačko-novinarskog projekta proučavanja podmorja

Fotoreporter Jutarnjeg lista i agencije Cropix Srđan Vrančić Vrana iznenada je preminuo danas u jutarnjim satima na novinarskom zadatku kod mjesta Molunat u Konavlima, gdje je ronio u sklopu istraživačko-novinarskog projekta proučavanja podmorja Scuba Skener, javlja Jutarnji list.

Srđan Vrančić rođen je 1. rujna 1965. godine u Rijeci. Između ostalog, izvještavao je sa svih hrvatskih ratišta u Domovinskom ratu, iz Afganistana, Srbije, Kosova, Libije, Libanona, Sirije, Krima, a njegov je posljednji ratni fotoreporterski zadatak bio u Ukrajini gdje je proveo ukupno 13 dana i snimio ekskluzivne snimke ranjenih vojnika iz vojne baze Javoriv u okolici Lavova. U Jutarnjem je listu od samih njegovih početaka 1998. godine.

Dobitnik je Velebitske degenije (2020), za podvodne ekološke fotografije i izvještaje, kao i najbolje sportske fotografije Zbora fotoreportera (2014).

Vaša reakcija na temu