Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram J. Lo zapratila Zagrepčanina na Instagramu

J. Lo zapratila Zagrepčanina na Instagramu

'To je prevelika sreća i adrenalin u isto vrijeme, šokiralo me je'

Modni influencer Robert Pavić iz Zagreba ne može sakriti sreću nakon što je jedna od pratiteljica njegovog Instagram profila postala latino diva Jennifer Lopez. 'Iznenadio sam se, to je prevelika sreća i adrenalin u isto vrijeme, šokiralo me je. Ovo je nevjerojatan osjećaj', rekao je uzbuđeno Robert, piše Index

Njezin je obožavatelj odmalena, a naročito mu se sviđa što je uvijek iskrena. 'Slava je nije promijenila, a to je najbitnije - da ostaneš čovjek i da stojiš čvrsto na zemlji, bez obzira na sve', ispričao je. Sama pomisao da bi ga Jennifer mogla zapratiti na Instagramu zvučala mu je nevjerojatno i nemoguće, međutim, kaže, imao je sreće. 

'Ni sam ne znam kako se to dogodilo. Nevjerojatno je da sam dan prije gledao jedan film u kojem je ona glavni lik, a kada sam se sljedeći dan probudio, imao sam što vidjeti', ispričao je 23-godišnjak, koji je latino divu naposljetku i kontaktirao.

'To su bile riječi podrške, jučer smo izmijenili nekoliko poruka. Ovo me je stvarno usrećilo, ona je moj veliki idol', rekao je i dodao da ga nikad nije zapratio netko slavan poput nje, no ako se nekome sviđa njegov rad, bilo bi mu drago. 'Iako na to ne gledam previše, ali Jennifer Lopez, to me stvarno usrećilo', zaključio je Robert.

Vaša reakcija na temu