Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JADRIĆ IMA NOVU STRANICU 'Razdrmajmo splitsku kulturu, jer javnost mora znati'

JADRIĆ IMA NOVU STRANICU 'Razdrmajmo splitsku kulturu, jer javnost mora znati'

'Najgora stvar koja se političaru može dogoditi je da ga se nakači aktivist'

Luka Jadrić, bivši potpredsjednik Kazališnog vijeća, predstavio je 'Dnevnu dozu splitskog kazališnog nereda', novu stranicu na kojoj će objavljivati brojne nepravilnosti i nezakonite radnje na koje je i kao član Kazališnog vijeća HNK Split nerijetko ukazivao, kako kaže.

Stranica je aluzija na 'Dnevnu dozu splitskog nereda' koju je prije dolaska na vlast vodio dogradonačelnik Bojan Ivošević. Svrha je ista, osim što će se umjesto komunalnih problema objavljivati kulturni/kazališni problemi.

'Najgora stvar koja se političaru može dogoditi je da ga se nakači aktivist.

Kada sam s kolegicama i kolegama u Kazališnom vijeću Hrvatsko narodno kazalište Split aktivno radio na popravljanju brojnih problema, nerijetko sam nailazio na zatvorena vrata.

Bilo je tu i nagovaranja da savijam zakon, slušao sam objašnjena kako politički nije oportuno smjenjivati intendanta, krenulo se s pritiscima, napadima, vrijeđanjem i ponižavanjem.

Sve to kulminiralo je medijskim istupom i podnošenjem kaznene prijave.

Uvidjevši da gradonačelnik Puljak i dogradonačelnik Ivošević uporno napadaju i difamiraju vijeće koje na toj funkciji nije već nekoliko mjeseci, bilo je pitanje vremena kada ću ih se nakačiti.

U suštini, oni su ti koji su me, ignoriranjem gorućih problema u kazalištu, natjerali da se prepustim aktivizmu kojeg 'njegujem' već gotovo četiri godine u mom Segetu (Nezavisna lista - Vrime je).

Zapratite 'Dnevnu dozu splitskog kazališnog nereda'!

Razdrmajmo splitsku kulturu, jer javnost mora znati!

Vaša reakcija na temu