Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije na trap spektakl Šubićevac live u Šibeniku!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije na trap spektakl Šubićevac live u Šibeniku!

Jala, Buba i Hiljson Mandela 20. srpnja zajedno na sceni stadiona Šubićevac

'Ekipa, veliki pozdrav od Jale, gledamo se 20.7. u Šibeniku! Ljubi vas brat. Vodim vam i Coru', poručio je Jala Brat brojnim fanovima iz Dalmacije ususret velikom koncertu  u Šibeniku na festivalu Šubićevac live na kojem će mu se na stadionu 'narančastih' pridružiti Buba Corelli i Hiljson Mandela.

HNK Šibenik ovog ljeta otvara novu glazbenu priču u Šibeniku s festivalom Šubićevac live koji se održava na stadionu Šubićevac, a na kojem će 6. srpnja pjevati Tony i Nina, 20. srpnja Jala Brat, Buba Corelli i Hiljson Mandela, a  a za festivalsku završnicu 23. kolovoza pobrinut će se Voyage, Nucci, 2x Šihta i Podočnjaci.

- Na drugom festivalskom koncertu očekuje se prava trap ludnica i dolazak fanova iz svih dijelova Dalmacije, ali i drugih hrvatskih gradova. Ovaj popularni dvojac posljednjih godina vrlo ozbiljno trese i balkansku i hrvatsku trap scenu. Jala i Buba već dugo su sa svojim originalnim i ekstravagantnim glazbenim uratcima vladari YouTube trendinga,  a na billboardovoj Croatia Songs ljestvici najslušanije glazbe u Hrvatskoj su sveprisutni već posljednje dvije godine. Trap i hip-hop lideri Jala Brat i Buba Corelli sa svojim su hitovima  postali simbol glazbenog ukusa cijele jedne generacije,  pa ne sumnjamo da će dobro protresti scenu stadiona Šubićevac – poručili su organizatori.

Ulaznice za sve koncerte festivala Šubićevac live u prodaji se mogu pronaći u sustavu Eventim.hr i na svim prodajnim mjestima u mreži Eventima, a za prvi od dva trap spektakla s Jala Bratom, Bubom Corellijem i Hiljsonom Mandelom na ovom linku.

Posjetitelji mogu birati ulaznice u više kategorija: od ulaznica za 25,00 Eur, do ekskluzivnih VIP platinum ulaznica (200,00 Eur) koje nude all inclusive užitak u koncertu, uz neograničenu hranu i piće u VIP restoranu i  backstage pristup.

Također, u prodaji su i VIP Gold ulaznice (45,00 Eur) i VIP Silver (35,00 Eur) koje uključuju mjesto za stolom od 4 osobe.

Vaša reakcija na temu