Foto: Veljko Martinović JEDINSTVEN SUSRET Rođendan Olivera Dragojevića obilježit će se koncertom u Spaladium Areni

JEDINSTVEN SUSRET Rođendan Olivera Dragojevića obilježit će se koncertom u Spaladium Areni

U petak prijepodne svečano će biti otvorena i izložba obiteljskih fotografija i njegovih privatnih trenutaka

Jedinstven glas, muzikalnost i posvećenost glazbi doveli su Olivera do bogate glazbene karijere u trajanju od pola stoljeća, koja ga je učinila jedinstvenim fenomenom domaće glazbe. Uživao je povlašteno mjesto na glazbenoj sceni, uvijek dodirljiv za svakog poklonika i otvoren za suradnje s kolegama. Zato je za Oliverov rođendan u pripremi jedinstven susret njegovih kolega, prijatelja i ljubitelja njegova jedinstvenog izričaja. Splićani su dugo priželjkivali ovakav događaj, osmišljen na Oliveru svojstven način, koji on, nažalost, nije uspio osobno upriličiti pred svojim sugrađanima.

Večer glazbenog užitka sprema se 7. prosinca 2019. u Spaladium Areni i po svemu sudeći koncert godine u Splitu čiji će koncept na press konferenciji ovoga petka predstaviti organizatori i njegovi kolege koji će na koncertu i sudjelovati. 

Ususret događanju u City Center One u petak prijepodne svečano će biti otvorena i izložba obiteljskih fotografija i privatnih trenutaka Olivera Dragojevića kroz objektiv Feđe Klarića koja će trajati od 13. rujna do 6. listopada te predstavljen mural posvećen Oliveru u izvedbi umjetnika Slavena Legatora.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(51015, "");
Pregledaj komentare