Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jedinstvena prilika za sve ljubitelje nakita: Poznata zlatarnica pripremila fenomenalne pogodnosti
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Jedinstvena prilika za sve ljubitelje nakita: Poznata zlatarnica pripremila fenomenalne pogodnosti

Onaj savršeni prsten, o kojem toliko dugo maštate, ovog ćete vikenda moći nabaviti po najpovoljnijoj cijeni u godini!

Crni petak, svjetski shopping spektakl, već je odavno postao tradicija i u našim trgovinama. Pogodnosti posljednjeg petka u studenom svake se godine čine sve primamljivijima, a ljubitelji dobrog stila neka se pripreme, jer ovog će vikenda nakit - taj vječni simbol elegancije i profinjenosti - moći nabaviti po iznimno pristupačnim cijenama u Zlatarnicama Đonlić.

Iz čuvene sinjske zlatarnice stiže najava ovogodišnje kampanje pod sloganom 'crni vikend zlatnog sjaja', a točne pogodnosti bit će otkrivene tek u petak. No, sudeći prema prijašnjim godinama, Zlatarnice Đonlić poznate su po najprimamljivijim cijenama zlatnog i dijamantnog nakita tijekom svojih crnih vikenda kojima su rijetki ljubitelji luksuza uspješno odolijevali.

- Biramo držati kupce u neizvjesnosti sve do petka, ali svakako možemo reći da najbolje popuste uvijek ostavljamo upravo za crni vikend, što znači da je ovo prilika kakva se pruža samo jednom u godini - nedvosmislena je poruka Ivana Đonlića, direktora obiteljske zlatarnice.

Svi oni koji, u potrazi za najboljim prilikama, ovaj vikend planiraju provesti shoppingirajući, Zlatarnice Đonlić mogu posjetiti na adresi Marmontova 12 u Splitu i Glavička 15 u Sinju. Crni vikend najavljen je za ovaj petak i subotu, odnosno 24. i 25. studenoga.

Ako želite među prvima saznati sve detalje ove jedinstvene akcije svakako zapratite stranice Zlatarnica Đonlić na Instagramu i Facebooku. Na Instagramu organiziraju i prigodno 'crno darivanje' u kojem možete sasvim besplatno osvojiti personaliziranu zlatnu ogrlicu s inicijalom po želji.

Posjetite Zlatarnice Đonlić ovog vikenda i počastite se novim komadom bezvremenskog nakita, ili osigurajte očaravajuće poklone za svoje najbliže po rijetko povoljnim cijenama.

Vaša reakcija na temu