Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JEDNODNEVNI IZLET Doživite čaroliju Adventa u Zagrebu, iskoristite subotu!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

JEDNODNEVNI IZLET Doživite čaroliju Adventa u Zagrebu, iskoristite subotu!

Delminium travel organizira putovanje autobusom

Splitska agencija Delminium travel organizira jednodnevni izlet u Zagreb u subotu, 17. prosinca.

Polazak je u 9 sati s autobusne stranice u Sukoišanskoj ulici u Splitu, uz mogućnost ukrcaja u Šibeniku i Zadru. Dolazak u Zagreb je predviđen oko 14 sati. U adventskom ugođaju glavnog grada uživat će se sve do 22 sata, kada se kreće nazad, a u Split bi se trebalo doći u ranim jutarnjim satima (oko 3 sata).

- Posjetite prekrasni Zrinjevac i čarobnim dekoracijama ukrašen Trg bana Josipa Jelačića. Kušajte finu hranu na Strossmayerovom trgu i otkrijte čari adventa na Europskom trgu. Uživajte u mirisima medenjaka i kuhanog vina. Jednostavno, prepustite se jer vas dobra hrana, zabava i pravi blagdanski ugođaj čekaju. Advent ponovno blista punim sjajem na ulicama Zagreba - poručili su iz Delminium travela.

Kako će tog dana u 16 sati Hrvatska igrati za broncu na Svjetskom prvenstvu, iz splitske agencije su dodali:

- Ne propustite najljepšu blagdansku priču i bodrimo Vatrene na najvećem zajedničkom gledanju utakmice!

Last minute cijena je 295 kuna (39,15 eura) po osobi. Plaćanje je moguće na žiro račun agencije, gotovinom ili karticama Visa i Mastercard u poslovnici agencije u Stobreču (Put svetog Lovre 8 - Stadion NK Primorac).  

Cijena uključuje prijevoz autobusom visoke turističke kategorije prema program putovanja, turističkog pratitelja iz mjesta polaska, osiguranje od odgovornosti sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu, organizaciju putovanja i pripadajući PDV.

Cijena aranžmana ne uključuje ulaznice za muzeje i vlastite troškove.

Prijaviti se može putem maila na info@delminiumtravel.hr, Facebook stranice Delminium travel, telefonskim pozivom na 021 643 422 ili direktno u poslovnici u Stobreču (Put svetog Lovre 8 - stadion NK Primorac).

Vaša reakcija na temu