Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Modna zapovijed jeseni - cipela pokazuje stav!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Modna zapovijed jeseni - cipela pokazuje stav!

Za 'wow' efekt u stylinzima za posebne prilike posegnite za metalik sjajem

Zakovice, kopče, leopard uzorak, metalik efekt... ušetajte hrabro sa svojim omiljenim parom obuće u novu modnu sezonu koja nikad nije bila uzbudljivija! Nezaobilazne gležnjače u kaubojskoj chic varijanti, elegantne polučizmice na visoku petu u upečatljivom kariranom uzorku ili uz baršunaste detalje koji, i uz ležerni ostatak outfita, ukupni styling čine glamuroznim, animal print koji je posebno dojmljiv kad se nađe na dobro oblikovanoj  štikli... sve je dopušteno!

Jesen i dalje voli zakovice i rockabilly stil debelih potplata u varijanti ravne cipele, ali i vječno atraktivnu crvenu, bilo kao osnovnu boju salonke, bilo kao akcent na streetstyle tenisicama - koje su sve samo ne dosadne. A za 'wow' efekt u stylinzima za posebne prilike, posegnite za metalik sjajem. Uz pogled na ono što preporučuju vodeći svjetski dizajneri, modna zapovijed jeseni je, kad je o obući riječ - samo odvažno, a vašu novu 'statement' cipelu sezone pronađite u trgovinama u centru Joker.

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije pronađite u Jokerovoj modnoj rubrici Joker Fashion Portfolio https://www.joker.hr/joker-fashion-portfolio/  

Vaša reakcija na temu