Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Plisirano - glavni stilski adut sezone
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Plisirano - glavni stilski adut sezone

Plisirane suknje i haljine već nekoliko sezona vladaju najpoželjnijim modnim kombinacijama

I dalje ne silaze sa street style scene, a čini se da ih se ni dizajneri visoke mode još nisu zasitili – plisirane suknje i haljine već nekoliko sezona vladaju najpoželjnijim modnim kombinacijama. Zahvalne za održavanje, lako nosive i negužvajuće, dostupne u mnoštvu duljina,verzija, boja, materijala i uzoraka, dodaju infuziju stila u vaše modne odabire, jednako dobro se slažu s najobičnijim dnevnim T-shirtom ili hoodie majicom i tenisicama kao i s finom bluzom, blejzerom i čizmicama… tko ih ne bi poželio?


suknja Polo Ralph Lauren, Five Star Fashion - 2400 kuna
pulover Comma - 559 kuna

Za plisiranim suknjama i haljinama zato rado posižemo kad želimo izgledati dotjerano i dopadljivo, a ne želimo se previše opteretiti niti biti overdressed. Iz komada koji je svojedobno bio rezerviran samo za posebne prigode, suknje i haljine u plisse obradi postali su demokratičan, svima dostupan stilski adut, koji možemo – neumjereno koristiti.


hlače Imperial - 1049 kuna
bluza s.Oliver - 559 kuna
cipele Mango - 249,90 kuna

Plisirane suknje, haljine, hlače ove sezone viđamo u kožnim, transparentnim, svilenim, čak i pletenim inačicama, a u današnjem Joker fashion portfoliju naša se stilistica koncentrirala na profinjenije plisirane komade sjajnije teksture – od bluze do hlača, sve može biti plisirano, a sve plisirano dodaje wow efekt. Zato, ako želite zablistati i ostaviti dojam, posegnite za ovim malim komadom luksuza!

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio. 


haljina Stefanel - 1490 kuna
torbica Twinset - 2520 kuna

Vaša reakcija na temu