Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Bezvremenska blagdanska elegancija
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

JOKER FASHION PORTFOLIO: Bezvremenska blagdanska elegancija

Ljepota, gracioznost i elegancija Iris Livaje savršeno su utjelovili viziju Jokerovog modnog tima

It's the most wonderful time of the year…. A najljepše doba godine donosi puno blagdanskih druženja, partya i svečanosti koje traže poseban dress code. 

Odijevanje za svečane prilika više je od pukog odabira odjeće; to je prilika da izrazite svoj stil i odišete samopouzdanjem. Bilo da ciljate na vintage šarm ili modernu estetiku, prava odjeća može vas transformirati u modnu kraljicu zabave.

Novi Jokerov blagdanski editorial donosi niz jedinstvenih odjevnih kombinacija za blagdanske svečanosti u kojima ćete se osjećati doista posebno. Ideja ove blagdanske modne priče bila je upravo posebnost, koja blagdansku 'time to sparkle' modnu filozofiju usmjerava ka bezvremenskoj jednostavnosti. Ukratko, ovaj bismo modni pregled mogli nazvati - Timeless Time to Sparkle.

Odabir lica koji će najbolje iznijeti ovu timeless eleganciju blagdanskog izdanja Jokerovog editoriala nije bio upitan - ljepota, gracioznost i elegancija Iris Livaje savršeno su utjelovili viziju Jokerovog modnog tima. 

Kako funkcionira spoj vječne elegancije i bezvremenske ljepote, smješten u interijeru barokne palače iz 17. stoljeća, otkrijte u nastavku.

Sofisticirani Black&White outfit

Crno-bijela odjevna kombinacija uvijek izgleda svečano, a kada joj je okosnica bijelo odijelo ravnog kroja, elegancija je zajamčena. Za dozu ekstravagancije ovom odijelu dubokih proreza, stilictica Jokera odabrala je top upečatljive cvjetne aplikacije i crne prozirne rukavice. U crnoj boji je i izbor finih salonki i torbice, koji zaokružuju ovu elegantnu b&w modnu cjelinu.

sako Imperial 164,99 eur

top Twinset 180,00 eur

torbica Marella 142,00 eur

rukavice Yamamay 19,95 eur

hlače Imperial 89,99 eur

cipele Mango 45,99 eur


Total White u vintage stilu

Ako niste modna ziherašica koja za svečane prigode bira vječni klasik, malu crnu haljinu, imamo total white look koji će vas oduševiti. Bijela duga haljina vintage stila koja kombinira fino pletivo i voluminoznu čipku, pretvorit će vas u kraljicu večeri. Naglašena linija rukava, kao i zanimljiv izrez na leđima, čini ovaj komad doista posebnim. Vintage stil zaokružen je zanimljivim asesoarom - decentnim salonkama i torbici pažnju je ukrao damski šeširić s mrežastom aplikacijom koji je, uz haljinu, highlight ove kombinacije.

haljina Twinset 364,00 eur

torbica Mango 29,99 eur

cipele Mass 120,00 eur

haljina Twinset 364,00 eur

šešir Aledona Fashion 104,85 eur


Blagdanska verzija Power Dressinga

Kako izgleda popularni Power Dressing u blagdanskoj varijanti? Od odijela ćemo uzeti sako, u finijoj varijanti s naglašenim satenskim ovratnikom. Dodat ćemo mu kombinezon dugih nogavica prekriven svjetlucavim aplikacijama, za čiju je dozu ženstvenosti zaslužan je srcoliki duboki izrez. Uz visoku potpeticu i damsku torbicu, s ovim ste total black lookom spremni za najbolje partyje u gradu!

kombinezon New Yorker 29,99 eur

torbica Mango 29,99 eur

sako Five Star Fashion 400,00 eur

sandale Mango 45,99 eur


Ekstravagancija otvorenih leđa

Prepustite se čarima haljine otvorenih leđa, koja je savršen izbor za događaje visokog profila jer izaziva osjećaj sofisticiranosti i elegancije. Za dodatnu dozu ekstravagancije, ova haljina bogatog pliš-materijala i širokog volumena, naglašena je i zanimljivim detaljem s kapuljačom. Zlatni remen bogatog dekora prati izbor asesoara i sandala s platformom, za dodatni dojam raskoši. 


haljina Elisabetta Franchi 829,00 eur

haljina Elisabetta Franchi 829,00 eur

naušnice Mango 19,99 eur

torbica Zipper 57,90 eur

cipele Loriblu, Karla 660,00 eur


Svileni dodir nježnosti

Kad je o party kombinacijama riječ, neizostavan komad novih kolekcija svakako je slip suknja. Fini materijal koji prati liniju tijela traži nešto više volumena u gornjem dijelu, a u viziji stilistice Jokera, on je prenaglašen mekanom jaknom. Uz visoke potpetice s aplikacijom perja, samopouzdanja vam neće nedostajati.

suknja Pinko 275,00 eur

top Mango 29,99 eur

bunda Elisabetta Franchi 725,00 eur

sandale Twinset 207,00 eur


Pliš & šljokice, zašto ne?

Ako se u svečanom izdanju želite osjećati nesputano i slobodno, onda je ovo prava kombinacija za vas. Mekane hlače od ljubičastog pliša u kombinaciji s majicom naglašenih aplikacija, pravi su izbor za kraljice ležernosti i dokaz kako party outfit može biti mekan i udoban, zar ne?

hlače Mango 29,99 eur

majica Marella 177,00 eur

torbica Zipper 55,90 eur


Za kraj dana

Kad se svjetla partya ugase, poklonite sebi pokoji komad u kojem ćete se osjećati samouvjereno i zavodljivo. 

body Yamamay 39,95 eur

rukavice Yamamay 19,95 eur

čizme Elisabetta Franchi 1.295,00 eur



Model: Iris Livaja
Foto: Daniela Rudan Velat
Styling&organizacija snimanja: Katija Čizmić
Make up: Ivana Abaza / Fabu Spot
Hair: Frizerski salon Michelle
Vaša reakcija na temu