Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Dolčevita - uniforma moćne žene
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Dolčevita - uniforma moćne žene

Ove sezone dolčevita je oplemenjena metallic nitima, volančićima na ovratniku, širim ovratnikom, puf rukavima i mekim materijalima, kako bi se omekšala stroga forma, ali zadržao duh

Stil ne nastaje preko noći. Gradi se polako i strpljivo, metodom pokušaja i pogreške u mladosti, i postaje manifestacija karaktera. Možda upravo zbog toga snažne žene, žene koje žele ostaviti dojam, u svojim outfitima često kao ključni sastojak koriste dolčevitu. Kad bismo govorili o emocijama koje u nama budi pojedini komad odjeće, dolčevita bi zasigurno bila hrabra, čvrsta, samopouzdana. Jednostavan, bazičan oblik ovratnikom stvara snažan okvir za lice i stavlja fokus na njega, istovremeno krijući i štiteći vrat kao najranjiviji dio tijela. Modni dizajner Rick Owens dolčevitu doživljava arhitekturalnom, formalnom i krutom. 'Ona pretvara vaše tijelo u tvrđavu'. 


dolčevite In Fashion 259 kuna
suknja Imperial 799 kuna
gležnjače Deichmann 369 kuna
sat Rosefield, Anda Store 759 kuna

A s dolčevitom, takvom kakva jest, zapravo u modnom smislu možete sve: dodajte joj razigranu suknju od tila i combat gležnjače – rezultat je šarmantan, ultramoderan i mladenački. Dodajte joj atraktivnu pencil suknju i kvalitetne salonke – postajete chic kraljica poslovnog sastanka. Odjenite ležernu haljinu preko uske tamne dolčevite ili oversize verziju dolčevite od mekog i kvalitetnog pletiva preko mom jeansa za opušteni look. Odjenite haljinu-dolčevitu i oplemenite je s nekoliko atraktivnih modnih dodataka za maksimalni efekt elegancije.


dolčevite Mango 299,90 kuna
ogrlica Mango 169,90 kuna
torbica Deichmann 99,90 kuna
sat Lorus, Anda Store 558 kuna

Ove sezone dolčevita je oplemenjena metallic nitima, volančićima na ovratniku, širim ovratnikom, puf rukavima i mekim materijalima, kako bi se omekšala stroga forma, ali zadržao duh. Upravo takve komade pronašli smo u aktualnim kolekcijama trgovina u Jokeru, a na vama je samo da odaberete svoje favorite jeseni. Vašu dnevnu dozu modne inspiracije pronađite u rubrici Joker Fashion Portfolio. 


dolčevita Imperial 549 kuna
jeans suknja In Fashion 319 kuna
tenisice Rita Ora, Deichmann 181 kuna
sat Madison, Anda Store 575 kuna
naušnice Mango 99,90 kuna 

Vaša reakcija na temu