Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Hajdemo u planine - kako izgledati trendi na snijegu
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Hajdemo u planine - kako izgledati trendi na snijegu

Ono što nam je najvažnije kod zimske ski odjeće je da je ona udobna i topla

Prvi dani nove godine obično su rezervirani za guštanje na snijegu! Bilo da ste među onima koji se u poznatom 'hrvatskom tjednu' upute na popularna skijališta, ili ćete se snježnim radostima prepustiti na izletu u neko od obližnjih ski odredišta, boravak na snijegu osim za razonodu i rekreaciju iskoristite i za - modnu igru.

Ono što nam je najvažnije kod zimske ski odjeće je da je ona udobna i topla, a slojevitost takvog odijevanja i skijaškim uvjetima rezervirani modni dodaci, ljubiteljicama lijepog odijevanja poslužit će kao poligon za nove trendi stajlinge, koji neće ostati rezervirani samo za sniježne uvjete.

Jakna O'Neill, Kruna Mode, 1499 kn; Pulover Benetton, 499 kn; Cipele MUU, Fashion&Friends, 1840 kn

Tako su popularne 'buce' postale neizostavan komad garderobe koji često viđamo i na gradskom asfaltu, pa će se investicija u ovu nezamijenjivu zimsku obuću itekako isplatiti u hladnim danima koji su pred nama.

Puloveri Benetton, 499 kn; Čizme Deichmann 299 kn

Uz čaj ili kuhano vino, u 'apres ski' atmosferi grijat će vas i toplo pletivo, koje je sve samo ne dosadno. Mašne, različite aplikacije, ali i žarke boje vašeg zimskog pulovera, učinit će vaš stajling na snijegu jedinstvenim.

Puloveri Benetton, 549 kn

Skijaške hlače i jaknu birat ćete pažljivo, vodeći računa da vam posluži nekoliko sezona, dok si kod odabira skijaškoga asesoara ipak možete dati oduška, pa onda ono staro pravilo da se kod odijevanja na snijegu biraju jarke boje i upadljivi detalji da biste bili zamijećeni na stazi iz sigurnosnih razloga iskoristite kao alibi za svoje novo modno eksperimentiranje.

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije pronađite u Jokerovoj modnoj rubrici Joker Fashion Portfolio.

Vaša reakcija na temu