Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: I školarci vole modno proljeće!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: I školarci vole modno proljeće!

Dječaci uvijek uživaju u pomalo frajerskim outifitma, a djevojčice pomno prate svoje dječje idole pokušavajući kopirati njihov izgled

Djeca brzo rastu, a dječje igre jednako brzo uništavaju odjeću. Ali, za razliku od nekih ranijih generacija, današnji mališani i školarci već od najranije dobi itekako dobro znaju moć dobre modne kombinacije, nerijetko je sami smišljaju i točno znaju što žele i što ne žele nositi.


Majica OVS, 89,90 kn; Suknja OVS, 119,95 kn; Jakna Next 359kn

Pa, bez obzira na to što znamo da ih nije pametno razmaziti u modnom (a ni u bilo kojem drugom) smislu, klincima nove generacije ne možemo baš 'prodati' bilo što. Dječaci uvijek uživaju u pomalo frajerskim outifitma, a djevojčice pomno prate svoje dječje idole pokušavajući kopirati njihov izgled. 


Tenisice Ciciban, 319 kn; Pompon Tedi, 14 kn; Sjenilo Tedi, 22kn;  Torbica BluKids, 115kn; Lopta Tedi 16kn

Za prve proljetne dane stoga smo u Jokeru odabrali ponešto od svega - u centru su pažnje majice s porukom, svijetli jeans, neizostavne tenisice i brojni modni dodaci.


Hlače BluKids, 159 kn; Majica OVS, 89,90 kn; Tenisice Next, 269 kn; Prsluk Sara, cijena na upit

Prvi sunčani dani zahtijevaju i cool šiltericu, ali i laganu kariranu košulju preko majice za male grungere, dok će djevojčice radije odabrati vjetrovku, poput ove u nježnoj baby ružičastoj nijansi. Dodajmo tome malo glittera, torbicu od prozirne plastike i igre na otvorenom mogu početi!


Tenisice Adidas, ShoeBeDo, 349 kn; Jeans Next, 139 kn; Majica BluKids, 115 kn; Košulja BluKids, 179 kn, Kapa Sara, cijena na upit


Majica BluKids, 115 kn; Jeans Next, 139 kn; Prsluk BluKids, 179 kn; Kapa BluKids, 89,90 kn

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije pronađite u Jokerovoj modnoj rubrici Joker Fashion Portfolio

Vaša reakcija na temu