Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Indiskretni šarm vinila
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Indiskretni šarm vinila

Nije svačiji prvi odabir, ali ove su ga sezone dizajneri fantastično inkorporirali u ostale trendove, poigrali se s retro elementima i stvorili eklektični miks stilova

Hype vinila prošle je godine započeo, a ove je pomeo modnu scenu. U hladnijim mjesecima ovaj atraktivni plastični materijal je bio čest i na odjevnim predmetima poput jakni, a u proljetnim i ljetnim kolekcijama preselio se na obuću i modne dodatke.

Torba Calvin Klein, Fashion&Friends, 489,30 kn; Bijele cipele Mango, 349,90 kn; Crno-bijele cipele Aledona, 1.490,00 kn; Hlače Liu Jo, 1.064,00 kn

Plastika, PVC, poliuretan, vinil... nije svačiji prvi odabir, ali ove su ga sezone dizajneri, posebno oni iz ekskluzivnih modnih kuća, fantastično inkorporirali u ostale trendove, poigrali se s retro elementima i stvorili eklektični miks stilova, posebno na torbama kojima je doista teško odoljeti. 

Žuta torba Replay, 1.100,00 kn; Crvena torba Zipper, 668,00 kn

U prvom je planu transparentnost, pa su vinil torbe najčešće osmišljene kao obložene prozirnom plastikom, dok se unutarnji dio najčešće svodi na jednostavnu dustbag torbicu od tkanine, štiteći sadržaj od znatiželjnih pogleda. A ako je unutarnja torbica izrađena od luksuzne kože ili s efektnim dezenom, kao u nekoliko primjera koje smo pronašli u trgovinama u Jokeru, konačni rezultat je revolucionarno dobar. 

Torba Coccinelle, Karla, 1.700,00 kn; Crne cipele Aledona, 1.590,00 kn; Roze cipele Mass, 399,00 kn; Bluza Mango, 169,90 kn; Naočale Vogue, Optika Anda, 910,00 kn

Neon, kao još jedan hit trend sezone, savršeno funkcionira uz vinil, pa će poliuretanske torbe u fluo bojama i s dominantnim ručkama zasigurno biti jedan od glavnih modnih 'začina' ljeta.


Crno-žute cipele Pinko, 2.693,00 kn; Srebrne cipele Loriblu, Karla, 3.450,00 kn

A hrabrije fashion poklonice trenda prigrlit će i aplikacije vinila na obući, u prvom redu sportskim ljetnim sandalama, ali i klasičnijim modelima kojima će malo plastike dobro doći kao neočekivani pomak.

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije pronađite u rubrici Joker Fashion Portfolio.


Vaša reakcija na temu