Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Jesenski modni 'mood board'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

JOKER FASHION PORTFOLIO: Jesenski modni 'mood board'

Lea Tomić bila je model novog editoriala

Nakon ljetne energije, zaigrane estetike i naglašenog kolorita, jesenske kolekcije donose smiraj na kraju uzbudljive modne godine. Jokerov modni tim uputio se u istraživanje novih jesenskih kolekcija i izdvojio nekoliko zanimljivih trendova koji će vladati ulicama i ormarima u mjesecima koji su pred nama.

Kakve nam je trendove donijela nova sezona? 

Na mood boardu novog Jokerovog Portfolija našli su se neki bitni modni naglasci novih kolekcija: tamni jeans, nezaobilazni karirani uzorak, ultra popularna burgundy boja, koža, ali i hit odjevni komad jeseni – suknja u različitim dužinama.

Modnu pažnju jesenske garderobe i dalje privlači volumen, kojeg osim u oversized jaknama i sakoima, nalazimo i u maxi pletivu, hlačama širokih nogavica i suknjama punog volumena.

Kolorit novog Jokerovog editoriala je standardno jesenski – uz nezaobilazne pastelne tonove, prljavo bijelu, sivu i smeđu, hit jesenske sezone svakako je popularna burgundy boja, koju nalazimo na gotovo svim komadima garderobe – od jakni i balonera, do obuće i asesoara.

Kad već spominjemo obuću, za ovu se modnu priliku Jokerov tim nakratko odmaknuo od sveprisutnih tenisica i modne kombinacije upario sa ženstvenim potpeticama, punom petom, klasičnim mokasinkama i bajkerskim čizmama.

Zavirite s nama u novi Jokerov jesenski portfolio kojim vladaju svi popularni trendovi.

BIJELO, BIJELO

Za lakši prijelaz iz ljeta u jesen, biramo bijelo. Bijela boja uvijek je bila simbol ljeta, no posljednjih sezona jesenske i zimske kolekcije prepune su komada ove (ne)boje koja osvaja svojom jednostavnošću kombiniranja. Ako i niste za total white look, sigurni smo da ćete u ovoj kombinaciji pronaći barem jedan komad koji bi rado vidjeli u svom jesenskom ormaru.


vesta Pinko 362,00 eur


torba Mango 45,99 eur


hlače Marella 165,00 eur


čizme Twinset 236,00 eur


jakna Pinko 549,00 eur


naočale Bottega Veneta, Optika Anda 335,00 eur
naušnice Mango 15,99 eur


MIDI SUKNJA

Suknje srednje dužine nosimo tijekom cijele godine, a posebno ih volimo u ovim prijelaznim periodima jer se savršeno uklapaju u slojevito odijevanje. Zaboravite na pencil uske krojeve – birajte volumen i razigrajte ga zanimljivim ostatkom outfita. Nećete ostati nezamijećeni.


suknja Elisabetta Franchi 653,00 eur


majica Polo Ralph Lauren, Five Star Fashion 249,00 eur
košulja Gerry Weber 109,00 eur

torba Replay 146,00 eur


sandale Mass 28,00 eur
čarape Muller 25,00 eur


jakna Gant 290,00 eur


sunčane naočale Ray Ban, Optika Anda 150,00 eur


KARIRANA SUKNJA

Nostalgični za školskim danima? Onda je ovo prava kombinacija za vas. Karirana kratka suknja zanimljivog kroja savršeno pristaje uz nezaobilaznu bijelu košulju, ali i još jedan trend sezone –kratki baloner koji je zbog svoje jednostavnosti kombiniranja postao rado viđen stanovnik jesenskih ormara.


suknja Mona 104,90 eur
jakna MAX&Co. 255,00 eur


šešir Seventy 134,00 eur
jakna MAX&Co. 255,00 eur


suknja Mona 104,90 eur
kravata Elisabetta Franchi 142,00 eur
prsten In Fashion 18,99 eur


mokasinke Mango 45,99 eur
čarape Deichmann 5,99 eur


sunčane naočale Gucci, Optika Anda 520,00 eur


torba Mango 39,99 eur


TAMNI JEANS

Nakon svijetlog jeansa koji je vladao ljetnom sezonom, jesenskim kolekcijama vlada njegova tamnija inačica. Zbog svoje nijanse, tamni traper djeluje sofisticirano i luksuzno, pa će ova kombinacija traperica širokih nogavica u kombinaciji sa strukiranom košuljom postati vaša omiljena jesenska business uniforma. Za potpuni dojam tu su detalji u bordo boji koji savršeno zaokružuju ovu cjelinu.


košulja AD Twenty, Europa 92 79,99 eur
hlače Luisa Spagnoli 274,00 eur


torba Elisabetta Franchi 524,00 eur
salonke Loriblu, Karla 399,00 eur


baloner Elisabetta Franchi 858,00 eur


remen Luisa Spagnoli 137,00 eur
košulja AD Twenty, Europa 92 79,99 eur
hlače Luisa Spagnoli 274,00 eur


KOŽNI SAKO

Kožu smo naviknuli vidjeti u verziji kratke motorističke jakne, no u novim jesenskim kolekcijama taj popularni odjevni komad ustupio je mjesto svojoj profinjenijoj varijanti – kožnom sakou. U davnim devedesetima kožni sako bio je glavna zvijezda svakog outfita, a danas se vratio i popularniji je nego ikad prije. U oversized kroju i tamno smeđoj boji… pronašli smo svog favorita nove sezone.   


kožni sako MAX&Co. 361,00 eur


haljina Mona 198,90 eur
torba Pinko 436,00 eur


čizme MAX&Co. 449,00 eur


sunčane naočale Saint Laurent, Optika Anda 465,00 eur
Model: Lea Tomić
Stilistica: Katija Čizmić
Foto: Daniela Rudan Velat
Make up: Fabu Spot
Hair: Michelle
Prostor: MKC / Razred
Vaša reakcija na temu