Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Kako nositi kožnu suknju ove jeseni?
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Kako nositi kožnu suknju ove jeseni?

Kraće kožne suknje ove sezone imaju zajednički detalj - visoki struk s uočljivim remenom koji se veže u mašnu, a koje ćemo rado nositi uz niske cool gležnjače

Već nekoliko posljednjih hladnijih sezona kožna suknja pronašla je svoje mjesto u ormarima trendseterica i nametnula se kao komad odjeće koji u svakoj modnoj kombinaciji ostavlja snažan dojam. 

Ovaj svestrani modni klasik volimo upravo zbog njegove prepoznatljive teksture koja najbolje dolazi do izražaja upravo u kombinaciji s pletivom. U novom Jokerovom modnom portfolio donosimo vam dvije zanimljive kombinacije mekog pletiva i trendi kože, koje svojim kontrastom čine idealan spoj za ležeran trendi look.


Kraće kožne suknje ove sezone imaju zajednički detalj - visoki struk s uočljivim remenom koji se veže u mašnu, a koje ćemo rado nositi uz niske cool gležnjače za nepretenciozan svakodnevni stajling. Za ležeran dojam ključan je mat efekt kože koji se odlično spaja uz oversized pletivo u zagasitim bojama.


Da u dužoj varijanti ne bismo ostali pri još jednom uskom modelu, odlučili smo se za suknju punog volumena u trendi smeđoj nijansi. Sjajni ‘finiš’ ženstvene kožne suknje koja seže ispod koljena traži nešto višu potpeticu, ali i nešto jači kontrast pletiva, pa se tako žuti mekani pulover nametnuo kao svježi pomak u ovoj savršenoj jesenskoj kombinaciji. 

Kako god odlučili kombinirati kožnu suknju, ne sumnjamo da će se ovaj zahvalni komad savršeno uklopiti u svaki stajling. Ako još nemate ovaj modni klasik, možemo vas samo upitati - što čekate? 

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije pronađite u Jokerovoj modnoj rubrici Joker Fashion Portfolio.

Vaša reakcija na temu