Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Lakšeg koraka u jesen uz balerinke
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Lakšeg koraka u jesen uz balerinke

S balerinkama žene njeguju poseban odnos – neke ih ne podnose, druge ih obožavaju i imaju 5-6 pari

Nije sve u tenisicama, ima nešto i u cipelama – pomislit ćemo na početku nove radne sezone, kad do kraja iscrpimo svoje ljetne sandale i shvatimo da nam za poslovne kombinacije (ali ne samo za njih!) nedostaje dobra prijelazna obuća uz koju možemo funkcionirati od jutra do večeri. Pa, ako niste fan salonke i cjelodnevnog boravka na peti, za oko će vam prvo zapeti sveprisutne koledžice, loaferice ili pak još laganije balerinke koje ovih dana doživljavaju modni comeback.


•   sive balerinke Tori Burch, Karla 1990 kn
•   balerinke sa zmijskim uzorkom Deichmann129 kn
•   svijetlo ružičaste balerinke Deichmann 119 kn

S balerinkama žene njeguju poseban odnos – neke ih ne podnose, druge ih obožavaju i imaju 5-6 pari, a ove potonje znaju zašto ih vole: jer su meke poput rukavica, nosive u mnoštvu prigoda, istovremeno neobavezne i ozbiljne… ukratko, naš vjerni partner 24/7, upravo ono što nam treba u danima pojačane akcije!

•   balerinke sa zastavicom Aledona 1190 kn
•   balerinke Tori Burch, Karla 1990 kn
•   balerinke s mašnicom Deichmann 99 kn

Kako nam sezona pred nama donosi niz noviteta u prijedlozima boja i uzoraka, pročešljali smo trgovine u Jokeru i pronašli obuću s ključnim modnim akcentima: dizajneri kao jednu od boja sezone navode vaniliju, kroko i zmijski uzorak i dalje su na vrhu liste želja, a sa ziheraškom crnom, naravno, ne možete pogriješiti. U mekom antilopu crne, sive ili boje čokolade pronaći ćete balerinke oblog vrha, ali i loaferice zanimljivih formi koje se nameću kao odlična alternativa.

S prvim jesenjim kišama za koledžicama ćemo, osim zbog zahvalnih mogućnosti kombinacija (pokrivaju sve – od jeansa do plisirane suknje), rado posegnuti i zbog njihovog solidnog potplata te puni elana krenuti i u hladnije dane.

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio.

 •   na vrhu – cipele Pas de Rouge, Karla 1790 kn
•   cipele od brušene kože Mango 199,90 kn
•   cipele sa zakovicama Deichmann 189 kn


Vaša reakcija na temu