Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Modne igre s ruksakom
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Modne igre s ruksakom

Dizajneri su se poigrali s jednim, prvobitno sportskim artiklom i iz sezone u sezonu od njega rade ultra-fashion asesoar koji može puno reći o svojoj vlasnici

Zavoljeli smo ih prije nekoliko godina i sada ne možemo zamisliti život bez njih: ruksaci, ti naši praktični super-sakovi, postali su obavezni pratitelj svih naših casual avantura, a i poneke poslovne prigode.


crni ruksak Mango - 169,90 kuna
ruksak s aplikacijama Liu Jo - 1010 kuna
ruksak s pepita uzorkom Replay - 1270 kuna

Dizajneri su se poigrali s jednim, prvobitno sportskim artiklom i iz sezone u sezonu od njega rade ultra-fashion asesoar koji može puno reći o svojoj vlasnici.


veći ruksak Mass - 759 kuna
manji ruksak Pinko - 2025 kuna
čizme Alma Pena, Mass - 1399 kuna

Sve što je u nekom modnom trenutku trendy, aplicira se na ruksak – bilo da je riječ o specifičnom uzorku, natpisu ili materijalu koji na brzinu zavlada modnim pistama, sve to odmah pronalazi svoj put i na ruksake, upravo zato što su dovoljno ležerni da podnose sve zamislive modne igre.


ruksak United Colors of Benetton - 479 kuna
jakna United Colors of Benetton - 749 kuna
storage kutija Tedi - 45 kuna
manja kutija Tedi - 26 kuna
lišće Tedi - 22 kuna

I ovojesenske su kolekcije stoga preplavljene ruksacima pa vam u nastavku donosimo neke od najzanimljivijih – od onih strogo poslovnih, u koje možete staviti i prijenosno računalo, do mini verzija s raskošnim aplikacijama, pravih modnih 'bombončića'.

Zavirite u Jokerov modni izlog i inspirirajte se na potragu za svojim novim ruksakom.


ruksak United Colors of Benetton - 549 kuna
gležnjače Mass - 799 kuna
ukrasni stup Tedi - 60 kuna

Vaša reakcija na temu