Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Modni klasici svake capsule garderobe
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

JOKER FASHION PORTFOLIO: Modni klasici svake capsule garderobe

Modni tim i model Petra Restović predstavili su komade u koje vrijedi investirati na duge staze

Početak svake nove sezone često nas potiče na promjene: čistimo ormar od nenošenih stvari iz prošlosti i razmišljamo o tome kako pristupiti svom stilu. Prije nego se 'bacimo' u zagrljaj novim proljetnim trendovima, vratimo se modnim osnovama - capsule garderobi.

Modni tim Jokera napravio je širok popis omiljenih i svestranih komada koji su temelj svakog ormara, a koje ćete uvijek iznova nositi iz sezone u sezonu. Pokrili smo sve fashion klasike - od univerzalnog balonera, hlača na crtu, balerinki, bijele košulje, pa sve do onih komada koji su u novije vrijeme zaslužili svoje mjesto u osnovama garderobe: šik tenisica ili prsluka.

Sigurni smo da svaki dan nosimo barem jedan takav basic komad bez kojeg ne možemo - udobne mokasinke, najdraži jeans, shopper torbu… To su komadi u koje vrijedi investirati na duge staze, jer ćemo ih nositi godinama. Zavirimo u kratak pregled capsule garderobe iz ponude Jokerovih trgovina.

BEŽ BALONER

Što je ormar bez ovog modnog klasika? Nosiv u svakoj prilici, uz casual i business kombinacije, dobar baloner prati nas u svim našim modnim raspoloženjima.


baloner Max&Co 363,00 eur
salonke Mango 45,99 eur


MAKSI BLEJZER

Maksi blejzer neutralne boje sa zanimljivim detaljem na leđima, izvrsna je podloga za modnu igru uz koju završni efekt neće izostati! 


sako Mona 224,90 eur
torba Tory Burch, Karla 1.320,00 eur


BIJELA KOŠULJA

Za ljubiteljice ‘manje je više’ filozofije odijevanja, bijela košulja je neizostavan komad u ormaru. Uz detalje poput mašne ili izreza na leđima, imate zanimljiv, a jednostavan i uvijek nosiv komad.


košulja Marella 139,00 eur

košulja Elisabetta Franchi 350,00 eur


KLASIČNI JEANS

Nijedan ormar nije potpun bez para Levi’sica. Ravne nogavice i visoki struk u laganoj plavoj boji je onaj model koji se nosi posvuda i nikada vam neće dosaditi.

Levi’s 501, Europa 92 110,00 eur
torba Mango 49,99 eur
cipele Mango 45,99 eur


CHIC TENISICA

Svaka kolekcija cipela treba par lifestyle tenisica, kao što je ovaj cool, ali klasičan par koji ima sve što vam treba: od praktičnosti preko udobnosti do vintage estetike.


tenisice Gant 140,00 eur


MALA CRNA HALJINA

Ovaj bezvremenski klasik za kojim posežemo u svakoj prilici, može se smatrati jednim od najsvestranijih komada u ženskom ormaru. Odaberite model koji savršeno odgovara vašoj figuri i nosite ga godinama.


haljina Imperial 74,99 eur
čizme Replay 252,00 eur


BIJELO ODIJELO

Istovremeno je radno i svečano, u njemu možete ići na posao, službeni domjenak ili gala večeru, kombinirati ga s elegantnim i sportskim detaljima… Njegovo veličanstvo – bijelo odijelo.


sako Pinko 446,00 eur
hlače Pinko 265,00 eur
salonke Aledona 237,57 eur
top Yamamay 35,00 eur
ogrlica Mango 22,99 eur


sako Pinko 446,00 eur
hlače Pinko 265,00 eur


TRAPER KOŠULJA

Ovaj komad inspiriran zapadnjačkim stilom u posljednje je vrijeme postao glavni casual oslonac u našim ormarima. Opuštena ili predimenzionirana traper košulja savršena je za svaki prijelazni period i zato je uvijek rado biramo.


košulja Mustang, Europa 92 79,99 eur
naočale Ray Ban, Vision Studio by Anda 240,00 eur


FLAT CIPELE

Jeste li tim mokasinke ili balerinke? Modne klasičarke vole jedne i druge. Ako su kvalitetne i udobne, koje god da odaberete, nećete pogriješiti.


mokasinke Mango 59,99 eur


balerinke Loriblu, Karla 264,00 eur


KARDIGAN

Jednostavan, elegantan i profinjen, ovaj klasičan komad može se stilizirati na sve. Bilo da je riječ o dnevnim, poslovnim ili pak večernjim kombinacijama, lijepo će se uklopiti u svaki outfit i dati mu dozu sofisticiranosti.


kardigan Mango 49,99 eur


KOŽNA JAKNA

Najsigurnija modna investicija svakako je kvalitetna kožna jakna. Volimo je vidjeti u bajkerskom stilu, s puno dodataka i aplikacija, ali i u ovakvoj basic varijanti jednostavnijih linija.


kožna jakna Marella 435,00 eur
top Marella 109,00 eur


SHOPPER TORBA

Torba u koju stane - sve! Novčanik, mobitel, boca vode, knjiga, tablet, maramice, kozmetički proizvodi… Zato je vjerna pratiteljica svake žene.


torba Pinko 365,00 eur


torba Mango 49,99 eur


HLAČE NA CRTU

Bilo da se radi o poslovnoj situaciji ili opuštenom izlasku, duge hlače opuštenog kroja neizostavan su odjevni klasik koji ističe eleganciju i snagu suvremenih žena.


hlače Marella 245,00 eur
remen Twinset 76,00 eur


MAXI KOŠULJA

Plava prugasta oversized košulja već nekoliko sezona je ultimativni modni favorit koji se može nositi na bezbroj načina.


košulja Seventy 219,00 eur


PRSLUK

Na must have listi svake capsule garderobe nalazi se i prsluk. U kraćoj varijanti ispod sakoa ili kao blejzer bez rukava, prsluk ćete sigurno birati u vrijeme slojevitog odijevanja.


prsluk Mona 124,99 eur
hlače Mona 94,99 eur
sat Argentum 58,00 eur


BIJELI T-SHIRT

Komad za kojim posežemo kada ne znamo što obući – bijeli t-shirt. Nosimo ga samostalno ili ispod blejzera, pa nas ovaj modni klasik prati kroz cijelu godinu.


t-shirt F**K 22,50 eur
cipele Fabio Rusconi, Karla 225,00 eur


'STARKE'

Kakav bi to pregled modnih klasika bio bez vječnih – starki. Conversove All Stars tenisice jedini su model sportske obuće koji nikad ne izlazi iz mode.


tenisice Converse, Mass 89,99 eur
bijeli jeans OS Jeans 49,99 eur

Sad kad smo ponovili modnu abecedu, veselimo se idućem druženju u Jokerovom modnom portfoliju u kojem ćemo se upoznati s istaknutim proljetnim trendovima.


Model: Petra Restović
Foto: Daniela Rudan Velat
Styling&organizacija snimanja: Katija Čizmić
Make up: Ivana Abaza/ Fabu Spot
Zahvaljujemo Dobra lokacija d.o.o. na ustupanju prostora za snimanje.
Vaša reakcija na temu