Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Osvježite ljetni look novim sunčanim naočalama
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Osvježite ljetni look novim sunčanim naočalama

Za zanimljivo modno ljeto uvod napravite akvizicijom nekog od atraktivnih modela sunčanih naočala

Ima li išta bolje nego ući u prvi ljetni mjesec s novim sunčanim naočalama? Naš prirodni instinkt za zaštitom očiju od jakog sunca pobijedit će i želju za kupanjem u sunčevim zrakama nakon mjeseci skrivanja u kući, a trendovski modeli naočala u zanimljivim bojama i još zanimljivijim oblicima ukrasit će vaše lice i stilski pojačati ljetne kombinacije.


okrugle naočale New Yorker - 64,90 kn
romboidne naočale YSL, Optika Anda - 2770 kn
lančići za naočale New Yorker - 29,90 kn
majica Imperial - 349 kn

A evo kako dizajneri zamišljaju ljetnu sezonu u asesoaru koji ćete sigurno pomno birati, kao važan dio vašeg aktualnog modnog 'identiteta'. Okviri su ženstveni, tajnoviti, ili pak nježni, krhki i diskretni, no svima je zajednički nazivnik – retro inspiracija.


sunčane naočale Twin Set - 940 kn
ružičaste sunčane naočale Guess, Fashion&Friends - 690 kn
sunčane naočale Liu Jo - 1010 kn

Kao iz Bondovih filmova iz šezdesetih i sedamdesetih, u fokusu su naočale blagog zatamnjenja i tankih okvira, ili pak fatalno mačkasti, u tonovima kornjačevine ili neočekivanim bojama. I dalje se nose okrugli okviri nešto većih dimenzija, ali u kolekcijama su sve češći i sasvim neobični, izrazito mali okviri neobičnih, romboidnih, trokutastih ili duguljastih formi.


naočale metalnih okvira Guess, Fashion&Friends - 970 kn
plave naočale okruglih okvira Dolce&Gabanna, Optika Anda - 1750 kn
naočale smeđih okvira Gucci, Optika Anda - 3570 kn
majica Naf Naf - 379,90 kn

U svakom slučaju, za zanimljivo modno ljeto uvod napravite akvizicijom nekog od atraktivnih modela sunčanih naočala, kao stilsko osvježenje koje će vam još dugo vjerno služiti!


naočale metalnih okvira Liu Jo - 1090 kn
naočale plastičnih okvira Mango - 169,90 kn


Vaša reakcija na temu