Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Ove jeseni volimo tamni jeans!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Ove jeseni volimo tamni jeans!

Ove su se jeseni brandovi posebno potrudili oko tamnog jeansa

Kad u jednu modnu priču složite dva elementa koja su sami za sebe evergreeni – crnu boju i jeans – rezultat mora biti siguran pogodak. Zbog toga u svojim ormarima svi krijemo barem jedan ili dva para crnih ili tamnih traperica koje s prvim hladnijim danima redovito doživljavaju veliki povratak.


jakna Pinko 2207 kuna
hlače Twin Set 1210 kuna
cipele Liu Jo 1610 kuna
torba Liu Jo 1080 kuna
svjetiljka Home Sweet Home 558,75 kuna

Ove su se jeseni brandovi posebno potrudili oko tamnog jeansa – u nijansama od svijetlosive do najtamnije crne možemo naći cijelu lepezu modela, pri čemu su fashionisticama hit sezone svakako tzv. paperbag krojevi. Ženstvene i romantične, takve traperice zahtijevaju nešto stilističkog umijeća kako rezultat ne bi bio lošiji od očekivanog, ali pažljive će nagraditi jedinstvenim lookom sezone. Izrazito visoki struk na takvim je modelima naglašen nerijetko i remenom od jeansa, a prate ga širina kroja u mom stilu te duljina do gležnja ili nešto kraća. Još uvijek volimo i jeans kroja 'na zvono', a  ako pak niste skloni eksperimentima, klasičan bootcut ili skinny kroj pronijet će vaše modne kombinacije uspješno kroz hladniji dio godine, dok se s nijansama možete igrate sve do 'špricanih' varijanti, kao dobrodošlog kontrasta klasičnijem gornjem dijelu outfita.

 
suknja Imperial 649 kuna
jakna Zipper 1169 kuna
tenisice Mango 349,90 kuna
lak za nokte Chanel, Anabella 211 kuna
sjajilo Chanel, Anabella 253 kuna

No, kako se vladavina trapera ne zaustavlja samo na hlačama, i na odjelu suknji stvar je dosta slična – pencil suknje visokog struka apsolutne su vladarice sezone (za instant cool efekt nosite ih u kombinaciji s ležernim kaubojkama niske pete ili tenisicama), a tu su i sve traženiji kraći modeli. Naš modni portfolio završavamo s izborom jakni i košulja od crnog jeansa koje smo pronašli u trgovinama u Jokeru, a s kojima se možete modno poigrati bez granica – uz par dobrih akcenata u sferi modnih dodataka. Vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio.

 
košulja Liu Jo 1190 kuna
hlače Diesel, Fashion and Friends 1290 kuna
naočale Miu Miu, Optika Anda 2730 kuna
cipele Mango 249,90 kuna
torba S.Oliver 239 kuna
ruž Dior, Anabella 289 kuna
lak za nokte Chanel, Anabella 211 kuna

Vaša reakcija na temu