Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Proljeće u znaku slobodne pete!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Proljeće u znaku slobodne pete!

Nakon prošle proljetne sezone kojom su vladale natikače, kolekcije obuće ovoga proljeća kao da se natječu koja će ponuditi više varijanti cipela otvorenih na peti

Cipele otvorene pete, u internacionalnom modnom žargonu 'slingback' cipele, preplavile su izloge trgovina Joker centra, u svim formama, bojama, visinama pete, s aplikacijama i bez njih... Uostalom, tko od nas, nakon teških i čvrstih zimskih čizama ili cipela nije jedva dočekao osloboditi nogu okova i uskočiti u nešto lagano i meko?

Crne sipele Fabi, Karla, 2.490 kn; Crvene cipele Mango, 349,90 kn; Plave cipele Deichmann, 149 kn

Nakon prošle proljetne sezone kojom su vladale natikače, kolekcije obuće ovoga proljeća kao da se natječu koja će ponuditi više varijanti cipela otvorenih na peti, ali ovoga puta s laganim remenčićem koji ipak pruža veću sigurnost koraku. 


Cipele s remenčićem, Pura Lopez, Karla, 1.990 kn; Cipele s mašnom, Tory Burch, Karla, 2.670 kn; Zelene cipele Giancarlo Paoli, Karla, 1.990 kn

Lagane za nošenje poput papuča, cipele otvorene pete i gotovo ravnog potplata bit će mnogima prvi izbor za svakodnevne šetnje gradom, dok će se na visokoj potpetici pronaći fantastičan izbor sandala za sve one koje uvijek žele izgledati elegantno, bilo da je riječ o blok potpeticama, finim stiletto ili  diskretnim 'kitten' petama. 


Traperice Replay, 2.540 kn; Bijele cipele Deichann, 169 kn; Crvene cipele Giancarlo Paoli, 1.990 kn; Crne cipele Loriblu, Karla, 3.250 kn

Brušene ili glatke kože, jednostavne i minimalističke poluzatvorene forme ili uz aplikaciju ove sezone ekstra modernog mrežastog materijala, zaobljene ili 'pointed', crne, bijele ili u vibrantnim bojama bombona... izbor je vaš i neće biti nimalo lak, zahvaljujući ovome kolažu modela koje smo pronašli u Jokerovim trgovinama. Svakako, sandale otvorene pete obećavaju ulazak u modno proljeće lakog koraka, a u potrazi za svojim savršenim parom prvo svratite u Joker.

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije pronađite u Jokerovoj modnoj rubrici Joker Fashion Portfolio.

Vaša reakcija na temu