Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: S ljetnim torbama - samo ležerno!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: S ljetnim torbama - samo ležerno!

Torbe moraju biti vedre i šarene, neopterećene formom i zaigrane

Ljetne torbe moraju biti kao ljeto - vedre i šarene, neopterećene formom i zaigrane. U jednostavnim ljetnim outfitima u kojima ni ne možemo ponijeti previše komada odjednom, torbe su bitan začin, pa im valja pokloniti dostojnu pozornost.


Smeđa torbica Carpisa - 269 kn

Prugasta torbica Deichmann - 129 kn

Ako niste ljubitelji slamnatih, raffia i drugih boho verzija ljetnih torbi, ali ljeto volite akcentirati neobičnom torbicom koja će se isticati u vašem stylingu, za vas smo iz Jokerovih trgovina odabrali one koje će, prije svega bojom, a zatim i formom, iskočiti iz predvidivih varijanti koje rezerviramo za ostatak godine.


Torbica Mango - 129,90 kn

Bluza Naf Naf - 399 kn

Torbice u jarkim bojama bombona, ali i nježni pastelni tonovi, posebno oni u boji mente – hit boji sezone, bit će najtraženiji ljetni asesoar.


Torbica Zipper - 600 kn

Eleganciju će dodati, i dalje poželjne ručke u obliku lančića, pozlaćeni i proštepani detalji, a trendsetterice će za tople dane svakako odabrati i bucket torbu manjih dimenzija, istovremeno profinjenu i opuštenu.


Zelena torbica New Yorker - 79,90 kn

Žuta torbica In Fashion - 349 kn

Bež torbica Gaudi, Fashion&Friends - 790 kn

Vašu redovitu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio.

Vaša reakcija na temu