JOKER FASHION PORTFOLIO: Svijetlo, svjetlije - jeans!
Joker Fashion Portfolio Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Svijetlo, svjetlije - jeans!

Trgovine u Jokeru ponudile su ovoga proljeća bezbrojne varijante traper klasika

Bijela je ultimativna i vječna boja ljeta, boja svježine i čistoće, a nježna svijetloplava je vrlo blizu tom idealu. Stoga nije čudo da s prvim toplim danima posižemo za jeansom u bojama neba ili još svjetlijim nijansama, sve do bijele, kao omiljenim baznim komadom za sve casual kombinacije.

Trgovine u Jokeru ponudile su ovoga proljeća bezbrojne varijante traper klasika - posebno su nam za oko zapeli rockersko-romantični prsluci od svijetlog jeansa s aplikacijom čipke, a tu su i brojne inačice traperica skinny ili širih mom modela. Bijeli jeans jedan je od omiljenih materijala za, ove sezone posebno tražene mini ili pak pencil  suknje nepravilno rezanih rubova, koje će uz jednostavan T-shirt s porukom zasigurno  biti jedna od vaših ljetnih 'uniformi'.


Posebno su tražene i haljine-košulje od svijetlog, tankog i prozračnog pamuka koji strukturom podsjeća na jeans, još jedno od lakih, ali i modno upečatljivih rješenja za vruće dane pred nama. A fanatici trapera pronaći će ga i na obući, na aplikacijama na torbama... 

Ukratko, još jedna topla jeans sezona je pred nama, uronite u nju u svijetlim nijansama!


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(46476, "");
Pregledaj komentare