Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: U ljeto bez rukava
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: U ljeto bez rukava

Donosimo nekoliko odličnih kombinacija s topovima, haljinama ili kombinezonima bez rukava

Kad živa preskoči preko broja 30, najradije bismo hodali bez odjeće. A najbliže tome (i društveno prihvatljivo)  je skinuti što više rukava i nogavica s naših kombinacija. Majice bez rukava postaju zato ovih dana naši najbolji prijatelji, haljine bez rukava komadi bez kojih se ne može, a prsluci su modni hit sezone.



košulja Elisabetta Franchi 1293,60 kn
suknja Twinset 850 kn
sandale Tori Burch, Karla 2370 kn
naušnice New Yorker 24,90 kn

Pribrojite tome atribute poput jastučića, koji su prošlog ljeta 'izdominirali' obične T-shirt modele bez rukava, a ovoga se ljeta preselili i na mnoge druge komade odrezanih rukava, i dobivate mogućnost da i najobičnije ljetne svakodnevne komade učinite modernijima i zanimljivijima. Prigrlili smo povratak trokutaste siluete s naglašenim ramenima iz osamdesetih, koju je samo naizgled teško kombinirati s laganim ljetnim materijalima. Čak i ako na ljetne majice i košulje nisu pričvršćeni pravi jastučići, boxy krojevi s naglašenim ramenima vladaju ljetnim street style kombinacijama u verzijama bez rukava.



haljina+remen Liu Jo 1074 kn
natikače Soleae, Karla 1750 kn
parfemska voda Furla 100 ml, Fabu spot 648 kn

A kako ih kombinirati? Odlično funkcioniraju s donjim lepršavijim dijelovima pri čemu struk najviše dolazi do izražaja, a i jednodijelni komadi, poput kombinezona i haljina bez rukava, također imaju izražen struk. Svi takvi outfiti, koji dobro balansiraju između ležernog ljetnog looka i elegancije, idealni su i za poslovne prilike kad temperature postanu previsoke.   



top Scotch&Soda, Europa92 599 kn
suknja Polo Ralph Lauren, Five Star Fashion 1600 kn
šešir Scotch&Soda, Europa92 599 kn
ogrlica New Yorker 34,90 kn

Nekoliko odličnih kombinacija s topovima, haljinama ili kombinezonima bez rukava donosimo vam kao prijedloge u ovotjednom Joker Fashion portfoliju, a trgovine u Jokeru upravo su istaknule svoje velike ljetne popuste pa je pravo vrijeme da se počastite nekim finim odjevnim komadom iz naše galerije.



top Comma 399 kn
kratke hlače Twinset 1210 kn
sandale Pinko 1762 kn
parfemska voda Elie Saab 50 ml, Fabu spot 661 kn
Vaša reakcija na temu