Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: U zagrljaju prošivene jakne
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: U zagrljaju prošivene jakne

Osim što su stylish i nosivi u svakoj prilici, praktični su jer su nepromočivi

Kada temperature krenu padati, kraljica toplih odjevnih kombinacija svakako je zimska jakna. Modni brandovi zastupljeni u Jokeru u svojoj su ponudi istaknuli modni favorit koje će sve trendseterice poželjeti u svojoj garderobi, a to je prošivena jakna. 

Bilo da su punjene perjem ili umjetnim materijalima, prošivene jakne idealan su komad kojim ćemo se poželjeti zagrnuti u prevrtljivim vremenskim prilikama prijelaznog jesenskog razdoblja, ali i hladnim zimskim danima koji nas očekuju. 


Jakna s.Oliver 1.199kn
Džemper New Yorker 159kn
Jeans s.Oliver 559kn
Čizme Liu Jo 1.470kn
Torba Fashion&Friends 1.720kn

U ponudi novih kolekcija pronašli smo modele koji dužinom sežu do koljena ili pola lista, a osim klasičnijih strukiranih primjeraka, posebno su zanimljive varijante relaxed kroja koje se jednako dobro mogu kombinirati na trenirku ili finiju casual kombinaciju.


Jakna In Fashion 799kn
Hlače Replay 1.010kn
Majica Replay 850kn
Ruksak Mango 199,99kn
Kapa Liu Jo 290kn
Tenisice Nike 849kn

Prošivene jakne u ovoj su se sezoni vratile u osvježenom izdanju bez kragne i kapuljače, a posebno su zanimljive kratke prošivene jakne boxy kroja koje će rado odabrati dame nižeg rasta.


Jakna Superior, Europa 92 1.999kn 
Hlače Twinset 1.520kn
Košulja Mango 249,90kn
Torba Replay 760kn
Tenisice Fabi, Karla 2.120kn

Ovakvi tipovi jakni osim što su stylish i nosivi u svakoj prilici, praktični su jer su nepromočivi, a u varijanti s kapuljačom ili bez nje, svakako će biti must have komad koji ćemo željeti imati svom zimskom ormaru.

Vaša reakcija na temu