Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Volani - najljepši okvir za vaše modne adute
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Volani - najljepši okvir za vaše modne adute

Od diskretnih volana ne zaziru ni ljubiteljice minimalizma

Bili diskretni ili dominantni, volančići već nekoliko sezona ostaju jedna od najpoželjnijih proljetnih aplikacija, čineći outfite razigranijim, opuštenijim, romantičnijim. Na lepršavim su haljinama i topićima must, pogotovo onima koje su inspirirani retro stilom pedesetih, ali jednako dobro stoje i raskošnim večernjim komadima od najluksuznijih materijala i s vatrometom boja. U dnevnim kombinacijama volani su također dobrodošlo osvježenje: i najobičniji T-shirt dobit će na karakteru uz ovaj dodatak, nogavice jeansa iznenada će postati ženstvenije nego ikad, a naramenice na ljetnim topovima nama su možda i najdraži dio na kojem volani dolaze do izražaja nježno uokvirujući lice, vrat i ramena. 

Od diskretnih volana ne zaziru ni ljubiteljice minimalizma jer se mogu držati svojih bazičnih komada i monokromatskih kolor shema, a istovremeno (primjerice, na bijeloj košulji ili jednobojnom kombinezonu) dobiti mnogo na konačnom dojmu o kombinaciji - zahvaljujući aplikaciji volana na ključnim mjestima. Volani su, u dvije riječi, ukras outfita, detalj koji poput latica akcentira ono što vi želite i skreće pozornost s dijelova koje namjerno želite zanemariti pa slobodno posegnite za njima kad god se osjećate pomalo lakomisleno i lepršavo. A i ne samo tada!

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u Jokerovoj modnoj rubrici Joker Fashion Portfolio

Vaša reakcija na temu