Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Volimo hrabre modne osamdesete!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Volimo hrabre modne osamdesete!

Najznačajniji prilog sportskoj verziji eightees stila svakako su puffer jakne upečatljivih boja, visokog sjaja i dominantnih natpisa

O modi osamdesetih svi fashion znalci imaju čvrsto izgrađen stav, pogotovo oni koji su ih doživjeli. Neki se još bude u znoju od prisjećanja na fluo boje, špricani jeans, cropped topove i nikad ružnije tenisice, a drugi obožavaju slobodu koju su osamdesete donijele u modu. Svako toliko modna se industrija sjeti ponekog upečatljivog detalja, ali nikad kao ove jeseni dizajneri nisu toliko citirali lude osamdesete. 


Najznačajniji prilog sportskoj verziji eightees stila svakako su puffer jakne upečatljivih boja, visokog sjaja i dominantnih natpisa. Od mnoštva ponuđenih, Jokerovoj stilistici za oko je najviše zapela ružičasta Pinko jakna, ali i druge trgovine u centru Joker nude brojne slične modele. 

O mom jeansu visokog struka napisane su kartice i kartice teksta, a ove sezone se pojavljuju u sve više 'mrkva' inkarnaciji i u 'špricanom' tretmanu. I dok neki zdvajaju na ovim modnim iskorakom unazad, drugi se vesele kombinaciji takvih traperica i majica s printom ikona osamdesetih - bilo da je riječ o glazbenim zvijezdama ili retro logotipima. Džemperi s vidljivim bodom te cropped sportske majice također su jedan od dominantnijih trendova. A uza sve to, obuća i ne može biti drugo nego tenisice, i to one oversized potplata, višebojne... Ukratko - nosi se mamin jeans i tatine patike.   


Majice: 1. The Rolling Stones, Mango 249,90 kn; 2. Michael Jackson, Mango 129,90 kn; 3. Levi's, Europa 92, 199,00 kn. Traperice: 1. Wrangler, Europa 92, 699 kn; 2. Wrangler, Europa 92, 799 kn; 3. Mango, 349, 90 kn. Tenisice: 1. Skechers, Shoebedo, 549 kn; 2. Mango, 449,90 kn; 3. Nike, Shooster, 769 kn

Ovaj modni 'blast from the past' završite jednako radikalnim izborom dodataka: velike okrugle naušnice i mačkaste sunčane naočale vizualno će vas vratiti u spotove Madonne ili Cindy Lauper, a ako na sve to nabacite i jednu od traženijih casual torbica sezone, poput ove oversized Marc Jacobs torbe koja se nosi oko struka, nesumnjivo ste među hrabrim obožavateljicama revivala osamdesetih koji će, ako je suditi po modnim najavama, potrajati. 

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije pronađite u Jokerovoj modnoj rubrici Joker Fashion Portfolio.

Vaša reakcija na temu