Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Promo JOKER FASHION PORTFOLIO: Začinite Valentinovo bojom ljubavi i strasti
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Začinite Valentinovo bojom ljubavi i strasti

Istraživanja potvrđuju da je sindrom seksi 'žene u crvenom' sasvim utemeljen u znanosti

S crvenom bojom nema kompromisa: ili je obožavate ili ne volite. Crvena je jaka, primjetna, emocionalno intenzivna, nekima previše agresivna, a drugima boja s energijom, stavom. Stavom koji upozorava, koji kaže: 'Primijeti me, moćna sam'.

No, i oni koji se s crvenom baš ne slažu trebali bi ponekad riskirati i okusiti dobrobiti kojeg komada u ovoj boji, boji koja grije dušu i tijelo – pogotovo u vrijeme ljubavi, oko Valentinova.


torba See by Chloe, Karla - 2450 kn
suknja Imperial - 440,30 kn
majica Comma - 223,60 kn
cipele Mass - 299 kn
naušnice Mango - 99,90 kn

Ako ste početnici, započnite s modnim dodacima u crvenoj boji – crvena torbica, pojas ili elegantne crvene cipele izvanredan su akcent vašim svakodnevnim outfitima, bez obzira na to u kojim ih nijansama slagali. Čak i običan jeans uz crvene cipele visoke pete počinje izgledati kao uzbudljiv komad odjeće, tolika je moć dobro odabranog crvenog detalja.

Istraživanja potvrđuju da je sindrom seksi 'žene u crvenom' sasvim utemeljen u znanosti: pogled na crvenu boju u sugovornika podiže tlak i djeluje kao afrodizijak. Stoga, ukoliko ste modno hrabriji i želite 'začiniti' večer, razmislite o total crvenom izdanju, poput ovih koje vam predlažemo u Joker Fashion Portfoliju.


kardigan Naf Naf - 347,40 kn
torba Kaporal, Kruna mode - 300 kn
naočale Valentino - 1500 kn
ruž Dior, Anabella - 289 kn

Pretražili smo trgovine u Jokeru i pronašli najupečatljivije komade kojima možete osvježiti svoju garderobu i početi ih koristiti kao tajno 'oružje'. A kako će modna sezona pred nama biti karakteristična po odjeći od kože u neočekivanim bojama, razmislite o kožnoj ili eko-kožnoj suknji u najstrastvenijoj boji kao jednoj od atraktivnih novosti u vašim outfitima.

Vaša reakcija na temu