Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Baby blue - hit boja jeseni
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Baby blue - hit boja jeseni

Može funkcionirati kao strogo poslovna, ali i kao baza za sasvim ležerne outfite

Nekom najdraža, nekom potpuno neprivlačna: hit boja sezone je - baby plava! Ovu poprilično neobičnu nijansu za jesenje dane dizajneri su ove godine izvukli kao idealnu za dane opraštanja od vedrih ljetnih tonova i prelazak u zagasito doba godine, i ponudili niz modnih razloga zbog kojih ćemo rado prihvatiti tu ideju.



džemper Elisabetta Franchi 2709 kn
jeans Guess, Fashion&Friends 879 kn
kaput Pinko 3483 kn
cipele Guess, Fashion&Friends 1139 kn
torba Pinko 2207 kn
ogrlica New Yorker 39,90 kn

Nabrojimo samo neke: svijetloplava se idealno kombinira sa smeđim, bež i karamel tonovima koje inače vezujemo uz jesen. Ova boja može funkcionirati kao strogo poslovna, ali i kao baza za sasvim ležerne outfite, a s obzirom na svoju svježinu malo kome ne pristaje, iako će je najradije nositi 'svijetli' tipovi žena.



košulja Mango 199,90 kn
hlače s.Oliver 279 kn
torba Aledona 2290 kn
tenisice Deichmann 189 kn
sunčane naočale Bottega Veneta, Optika Anda 2870 kn

Ekipa Jokerovog modnog portfolija pročešljala je trendy kombinacije modnih influencera i pronašla neke od outfita koji najbolje odražavaju mladenački duh i svestranost baby plave.



sako Comma 1199 kn
hlače Comma 799 kn
kratki baloner s.Oliver 649,50 kn
sunčane naočale Miu Miu, Anda Store 3260 kn
pulover/top New Yorker 39,90 kn
salonke Fabio Rusconi, Karla 1720 kn
torbica Elisabetta Franchi 1638 kn

Neke će možda zaintrigirati total look svijetloplavo odijelo, dok će se coolerice pronaći u oversize košulji i tamnim paperbag hlačama. Za prve hladnije dane, pak, idealno je svoj ormar oplemeniti jednim svijetloplavim džemperom ili kardiganom. Takav topliji komad će, u kombinaciji s jeansom i kaputićem ili balonerom camel boje svjedočiti o vašem nepogrešivom stilu.

Sve sezonske novitete u baby plavoj i prijedloge kako ih kombinirati donosimo u Joker Fashion portfoliju uz mali vodič kako ‘ukrasti’ cijeli look u trgovinama u Jokeru.

Vaša reakcija na temu