Foto: Promo JOKER FASHION PORTFOLIO Bež kao nova crna
Joker Fashion Portfolio Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Bež kao nova crna

Bež je unazad posljednjih nekoliko sezona od 'dosadne' postala ultimativna chic boja

Svakoga proljeća iznova se okrećemo bež nijansama kao idealnom pratitelju prvih toplih dana. Sasvim logičan izbor jer bež tonovi jednako dobro se kombiniraju s teškim i tamnim zimskim komadima, ali i prvim laganim proljetnim kombinacijama u svijetlim tonovima, pa koriste kao savršen 'most' između dviju sezona.


hlače Twinset - 1340 kn
dolčevita Mango - 199,90 kn

Istovremeno, bež je unazad posljednjih nekoliko sezona od 'dosadne' postala ultimativna chic boja, posljednje utočište onih koji se ne pronalaze u trendovskom glitteru, neonu, dominaciji logotipa ili athleisure stilu. Bež je odabir klasičarki, žena sa stilom, minimalistički orijentiranih… ukratko: bež je nova crna.


haljina Imperial - 1099 kn
torbica Mango - 199,90 kn

A kao konačna potvrda te teze stiže i ovosezonski 'total beige' trend koji, sudeći po ponudi u trgovinama u Jokeru, nije nimalo teško postići. Od proljetnih bluzica preko elegantnih hlača do kombinezona, haljina ili vječnih balonera u najtraženijoj diskretnoj boji sezone, ljubiteljice bež tonova – od prljavo bijele do karamela –  dolaze na svoje s proljetnim kolekcijama. Odaberite jedan statement  komad ili se iskombinirajte od glave do pete u bež, u proljeću pred nama zasigurno ćete ga redovito nositi!


baloner Barbour, Five Star Fashion - 3000 kn

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(60275, "");
Pregledaj komentare
29