Foto: Promo JOKER FASHION PORTFOLIO Trgovina mjeseca - Vandal Shop
Joker Fashion Portfolio Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Trgovina mjeseca - Vandal Shop

Vandal Shop odabirom brendova i modela i svojim sloganom 'Choose Your Style' označava pripadnost modernom 'urbanom plemenu' koje se ne boji pokazati svoj identitet

U petnaest godina postojanja, Vandal Shop se etablirao kao jedinstveno mjesto kupnje za sve streetwear fanatike, a s posebnom pažnjom prema najaktualnijim muškim kolekcijama.


džemper Thor Steinar - 519,20 kuna

Kao zastupnici za Thor Steinar, Adidas, Yakuza Premium, Fred Perry, Gola, Alpha industries, Merc, PitBull West Coast, Mafia&Crime, Deejo, Ben Sherman… Vandal Shop odabirom brendova i modela i svojim sloganom 'Choose Your Style' označava pripadnost modernom 'urbanom plemenu' koje se ne boji pokazati svoj identitet.


jakna Alpha Industries - 979,30 kuna

Stoga nije ni čudno da je ova trgovina na prvom katu centra Joker s godinama postala prvi izbor i svojevrsno mjesto prepoznavanja i okupljanja mladih, modno definiranih muškaraca i žena – bilo da je riječ o sportskom, military, casual ili hardcore streetstyle-u. Od sportskih tenisica i sunčanih naočala do military jakni i čizama, Vandal shop je posvećen „od glave do pete“ lookovima za moderne žene i muškarce.


jakna Napapijri - 1394,10 kuna 

A forte zimskih sezona oduvijek su za Vandal bili outerwear komadi – zimske jakne ii parke prestižnih brendova poput Alpha Industries, Thor Steinar, Pit Bull West Coast i drugih ovih su dana, zajedno sa ostatkom zimskih kolekcija, na velikim popustima, pa je pravo vrijeme za obnovu ključnih komada sezone. Zima je, podsjetimo se, kalendarski tek započela!

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio.  

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(56897, "");
Pregledaj komentare
29