Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Brand mjeseca: Pinko je destinacija za 'it' komade
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Brand mjeseca: Pinko je destinacija za 'it' komade

Pinko kolekcija proljeće/ljeto 2020 zasigurno je jedna od onih kojima ćemo se vraćati još pokoju sezonu u našim modnim kombinacijama

Otkačen, jedinstven, elegantan i profinjen, ali pomaknut i izazovan – brand Pinko naprečac je osvojio srca modno osviještenih Splićanki, a trgovina u Jokeru postala je odmah nakon otvorenja jedna od najvažnijih gradskih destinacija u potrazi za 'it' komadima.


suknja Pinko - 1539 kn
bluza Pinko - 1539 kn
čizmice s vinilom Pinko - 2639 kn

Kao najavu toplijih dana i nove modne sezone Pinko nam predlaže još jednu dozu 'statement lookova' u kojima nećete proći neprimijećeni: u fokusu su crna i bijela boja u casual kombinacijama koje inspiraciju jednako baštine iz ulične mode s jakim grafičkim, grafiti printom i sportswear kolekcija.


čizmice Pinko - 2653 kn
majica s printom Pinko - 1235 kn
kratke hlače visokog struka Pinko - 1316 kn
torbica Pinko - 1985 kn

Kad se tim vedrim i mladenačkim modnim izazovima pridodaju vrhunski materijali, od čijeg korištenja ova modna kuća nikad ne odstupa, dominantni i prepoznatljivi detalji i modni dodaci te precizno pogođeni, zanimljivo reinterpretirani retro akcenti sezone, Pinko kolekcija proljeće/ljeto 2020 zasigurno je jedna od onih kojima ćemo se vraćati još pokoju sezonu u našim modnim kombinacijama. Jer pravi modni insideri znaju da je dobra fashion investicija ona koja nam godinama neće – dosaditi.


top Pinko - 1052 kn
hlače Pinko - 1275 kn
torbica Pinko - 2410 kn
remen Pinko - 830 kn

Vaša reakcija na temu