Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Čarolija uskršnjeg stola
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Čarolija uskršnjeg stola

Uz simboliku Uskrsa vrijeme je da optimističnije krenemo u mnogima najljepši dio godine

Ima nešto posebno u tome kad uskršnji stol zablista u bojama bogate proljetne trpeze koja priziva duge dane, bogatstvo plodova i nove početke. Dugu i tešku zimu smo napokon otpratili, a uz simboliku Uskrsa vrijeme je da optimističnije krenemo u mnogima najljepši dio godine.

Zato se oko ovog aspekta najvećeg kršćanskog blagdana posebno trudimo – važan nam je i bogat sadržaj, ali i prekrasan aranžman. Pročešljali smo stoga trgovine u Jokeru i složili nekoliko najupečatljivijih kombinacija uz koje će vaš obiteljski stol zablistati za Uskrs.


veliki tanjur Ira 179,55 kn

duboki tanjur Ira 114,75 kn

desertni tanjur Ira 63,10 kn

čaša Kare 109 kn

pribor za jelo 4 kom Home Sweet Home 219,99 kn

vijenac od šiblja Ira 479,21 kn

ubrusi Ira 31,95 kn

Ako ste ljubiteljica prave tradicije, posegnut ćete za rustikalnim dekoracijama, servisima koji podsjećaju na one naših baka, luksuznim damastnim stolnjacima, teškim kristalom… Raskošno, ali decentno – najkraći je opis tradicionalnog uskršnjeg postava stola.


podložak za tanjur Tedi 6 kn

veliki tanjur Ira 112 kn

desertni tanjur Ira 76,85 kn

pribor za jelo 4 kom Home Sweet Home 219,99 kn

ukrasno jaje Ira 19,21 kn

mala ukrasna jaja 6 kom Home Sweet Home 15,14 kn

stolnjak Ira 402 kn

Ljubitelji minimalizma svoju će inspiraciju pronaći u skandinavskim dekoracijama. Pravilo 'manje je više' ovdje dolazi do izražaja, uz obilje prirodom inspiriranih, drvenih ili slamnatih ukrasa, prave grančice i skromnije buketiće (mi vam predlažemo prekrasne cica mace), jednostavne servise za jelo bez previše ukrasa i retro vezene stolnjake od grubljeg materijala poput lana.


tanjur Meblo Trade 579 kn

torba Tedi 16 kn

kutija za kolače Muller 31,50 kn

ukrasni zečić Muller 47,50 kn

ukrasna jaja Muller 6 kom 39 kn

posudica za jaja Tedi 6 kn

ukrasni leptirići Muller 15 kn

A ako svoj Uskrs želite ponajprije učiniti nezaboravnim vašim najmlađima – djeci ili unucima – odabrat ćete dekoracije i sve ostalo u bojama! Pastelne su najčešći izbor – od nježno žute i zelene do nebeski plave i baby ružičaste omiljene su nijanse za dekoriranje blagdanskog stola. Dodajte tome mnoštvo zečića, pilića, buket tulipana, zgodno i vedro obojena uskršnja jaja i – obiteljsko okupljanje može početi!

Vaša reakcija na temu