Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Colorblock - ponovno u modnom fokusu
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Colorblock - ponovno u modnom fokusu

Vrijeme rušenja pravila došlo je i do tog stadija da dvije ili tri jarke, međusobno posvađane boje, mogu zajedno živjeti u istom outfitu

Kad su modnim pistama prije desetak godina prošetale prve colorblock kombinacije, mnogi su to doživjeli kao svojevrsnu sabotažu modne industrije. Vrijeme rušenja pravila došlo je i do tog stadija da dvije ili tri jarke, međusobno posvađane boje, mogu zajedno živjeti u istom outfitu. I da su oni koji su takve kombinacije znali nositi postali modni eksperti.


bluza Imperial 399,20 kn

hlače Imperial 489,30 kn

natikače Aledona 1590 kn

šeširić New Yorker 79,90 kn

torbica Furla, Karla 1390 kn

YSL parfemska voda, 50 ml, Fabu spot 774 kn

lak za nokte Opi, Fabu spot 110 kn

U međuvremenu smo se takvih stylinga nagledali, zasitili i deset godina kasnije dizajneri su se počeli ponovno igrati s njima: colorblock je opet u modi! Naravno, nije svaka random kombinacija boja zaslužila da se zove colorblock. Ovaj trend karakteriziraju prije svega kombinacije jakih, čistih i saturiranih nijansi – dakle ništa, izblijedjelo ni  akromatsko (osim accesoriesa), samo intenzivne kombinacije poput jarkocrvene i ružičaste, plave i zelene, žute i narančaste… dok jesenje varijante colorblocka mogu funkcionirati i u nekim drugim nijansama – kombinacija boje patlidžana i nebeski plave, smeđe i 'travnato' zelene…


top In Fashion 149 kn

suknja Pinko 729 kn

salonke Guess, Fashion&Friends 564,50 kn

torbica Twinset 770 kn

lak za nokte Opi, Fabu spot 110 kn

Igra ovakvim izrazitim tonovima može biti itekako zanimljiva i zabavna, ali važno je da bude dosljedna, a idealno bi bilo da ne koristite više od tri boje. Ovakvi hrabri stylinzi u pravilu ne vole dodatne ukrase niti strukture poput čipke ili uzoraka, ali ako ste stvarno vješti modni 'igrači', moći ćete uklopiti čak i neki takav detalj.


top Pinko 597,50 kn

suknja In Fashion 239 kn

sandale Guess, Fashion&Friends 544,50 kn

torbica Tori Burch, Karla 1990 kn

lak za nokte Opi, Fabu spot 145 kn

parfemska voda D&G Light Blue, 50 ml, Fabu spot 714 kn

U trgovinama u Jokeru pronašli smo neke od najzanimljivijih komada u jakim tonovima i složili nekoliko trendy stylinga idealnih za one večernje izlaske kad se doista želite vizualno izdvojiti iz gomile. A, ukoliko u ormarima nemate takvih statement artikala, vrijeme je da popunite kolekciju – uz odlične sezonske popuste  u Jokeru. 

Vaša reakcija na temu