Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Favorit među bojama ljeta - kaki
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Favorit među bojama ljeta - kaki

Kad nam koža potamni od sunca, ovakve nijanse na odjeći idealno pojačavaju taj dojam

Nije slučajno da je kaki boja jedan od omiljenih ljetnih izbora žena sa stilom. Nijanse žućkasto smeđe, u rasponu od svjetlije do one koja ima zelenkasti ton idealan su suputnik ljetne odjeće. Kad nam koža potamni od sunca, ovakve nijanse na odjeći idealno pojačavaju taj dojam.


haljina s ogrlicom Imperial 699 kn

sandale Liu Jo 1240 kn

torba Furla, Karla 2990 kn

paleta sjenila Dior, Fabu spot 500 kn

Iako je kaki originalno potekla iz vojne potrebe stapanja s okolišem, boja je to koja vrlo ženstveno ističe sve naše najbolje ljetne strane, pa je dizajneri obožavaju u svojim sezonskim kolekcijama.


kombinezon Mango 199 kn

torbica Coccinelle, Karla 1800 KN

natikače Loriblu, Karla 2620 kn

ogrlica New Yorker 39,90 kn

lak za nokte OPI, Fabu spot 110 kn

Kombinacije kaki boje s bijelom, bojom pijeska, svjetlosivom bit će one koje ćemo i ovoga ljeta najčešće susretati na gradskim ulicama, tim više što je ova otmjena boja odličan odabir za one koji nisu ljubitelji jarkih ljetnih nijansi. Najčešće će se naći na modelima koji i krojem podsjećaju na vojničke – od košulja i prsluka bez rukava do cargo hlača, ali modno je još zabavnije spojiti takvu boju s izrazito ženstvenim modelima haljina ili suknji, što je česta praksa posljednjih sezona.


prsluk New Yorker 199 kn

kratke hlače Twinset 990 kn

torbica Pinko 3179 kn

natikače Aledona 1490 kn

parfemska voda Shiseido Zen, Fabu spot 648 kn

ruž Bobbi Brown, Fabu spot 335 kn

U trgovinama u Jokeru pronašli smo atraktivne modele u kojima ćete se osjećati slobodno i pomalo divlje, ali ipak otmjeno, a naša ih je stilistica složila u outfite koji se ističu originalnošću i elegancijom.

Vaša reakcija na temu