Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Inspirativno modno proljeće
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Inspirativno modno proljeće

Stilistica Katija Čizmić je kreirala pet outfita koje je model kampanje Vesna Parčina ponijela s puno stila

Eklektična, uzbudljiva, zanimljiva i beskompromisna - tako je u režiji Jokerove modne ekipe zamišljena fashion ikona proljeća 2022. Posegnuvši u nove kolekcije brendova iz ovog trgovačkog centra koje pršte od zanimljivih boja i uzoraka, raskošnih krojeva i bezbrojnih mogućnosti kombiniranja, stilistica je kreirala pet inspirativnih outfita koje je model kampanje Vesna Parčina ponijela s puno stila, a kao idealna kulisa za Jokerovu ženu proljetne sezone 2022. iskorišten je profinjeni interijer hotela Santa Lucia na splitskoj Pjaci.



sako AD Twenty, Europa 92 499 kn
sunčane naočale Chloe, Optika Anda 2180 kn
marama U.S Polo Assn. 250 kn
majica Mango 199,90 kn


Color block kao inspiracija sezone obilježila se u kombinaciji s odijelom klasičnog kroja, ali zato sve-samo-ne klasičnog uzorka nadahnutog ludim sedamdesetima, kojem su kao dodatni naglasak poslužili modni dodaci - elegantne sandale i torbica.



sandale Steve Madden, Fashion&Friends 699 kn
hulahop Muller 53 kn


torbica Elisabetta Franchi 2340 kn
hlače AD Twenty, Europa 92 399 kn


Vesna je odlično utjelovila i 'razmaženu bogatašicu na egzotičnom putovanju', kako bi se mogao dati naziv outfitu kojem su u centru ekstra široke hlače visokog struka, fina košulja i, kao jaki kontrast, kožni prsluk.



prsluk od kože Comma 2699 kn
košulja Gerry Weber 890 kn


I ovu je kombinaciju dodatno naglasio izbor accessoriesa, a posebno je chic pletena šilterica.



hlače s tregerima Elisabetta Franchi 4662 kn
• torba Tory Burch, Karla 4690 kn
šilterica Seventy 672 kn


Spojiti nespojivo, bio je treći modni zadatak u kojem su se susrele raskošna večernja haljina u jednoj od it boja sezone i najobičniji – jeans.



haljina Pinko 3908 kn
jeans hlače Mango 249,90 kn


Edgy, izazovno, ali istovremeno udobno i rockerski, konačni je dojam ovakve kombinacije koja vjerojatno nije za svakoga, ali predstavlja ultimativni stilski pomak, uz vrlo atraktivan konačni rezultat.



narančasta torbica Karl Lagerfeld, Karla 2490 kn
čizmice Twinset 2215 kn


jakna od jeansa Twinset 1990 kn
naušnice Mango 99,90 kn
narukvica Mango 129,90 kn


Nešto klasičnija, no jednako zanimljiva kombinacija u kojoj dominira baloner zanimljivog kroja i neočekivani spoj bijele košulje i korzeta modni je izazov za malo drugačiji večernji izlazak, u kojem će vas kroz noć ponijeti udobne mokasine debljeg potplata.



baloner Twinset 2420 kn



košulja U.S. Polo Assn. 459 kn
korzet New Yorker 79,90 kn
hlače Mango 169 kn
koledžice Tamaris, Mass 629 kn



torba Replay 1010 kn
naočale Max Mara, Optika Anda 1670 kn


A za posebnije večernje prilike stilistica je predložila svilenu haljinu oplemenjenu ultimativnim modnim dodatkom sezone - perjem te kombiniranu s jednako atraktivnim metallic sandalama i damskom bouclé jaknicom.



haljina Imperial 1099 kn



boucle i jeans jakna Replay 2540 kn
torbica Mass 229 kn



salonke Loriblu, Karla 3550 kn


Model: Vesna Parčina

Stilistica: Katija Čizmić

Photo: Daniela Rudan Velat

Make up: Fabu spot

Vaša reakcija na temu