Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Jeans - vječna inspiracija
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Jeans - vječna inspiracija

Modne su kuće i dalje u svojim kombinacijama inspirirane svijetlim, prljavo bijelim i li sasvim bijelim jeans hlačama

Jeans, ta naša vječna inspiracija, u aktualnoj je sezoni postao gotovo neprepoznatljiv. Osim redovnih ‘blue and black’ inkarnacija, dizajneri su poklonili pažnju novim, pravim ljetnim bojama jeansa koje su postale ključni komadi proljeća i ljeta 2021. Pritom u prvom redu mislimo na off-bijele i bež tonove, a zatim i na sve mint zelene, prljavo ružičaste, one koje nalikuju na nešto što je obojano u pranju… 



jakna Replay 745 kn
mini suknja Mango 169,90 kn
jeans s plavim mrljama Diesel, Fashion&Friends 612 kn
jeans s metalic detaljima Polo Ralph Lauren, Five Star Fashion 1600 kn

Prilagođene toploj sezoni, idealne za zaigrane ljetne kombinacije s T shirtom, sportskim topom ili nježnom bluzom, ove su nam nijanse trapera bile na must have listi, nerijetko i kao zgodni topovi, korzeti ili prsluci koje se moglo nositi i samostalno i preko majice.



jakna Naf Naf 274,50 kn
mini suknja 164,50 kn
korzet Pinko 617 kn
tenisice Polo Ralph Lauren, Five Star Fashion 1120 kn

No, s dolaskom jeseni ne trebate se odreći svojih najsvjetlijih jeans varijanti: modne su kuće i dalje u svojim kombinacijama inspirirane svijetlim, prljavo bijelim i li sasvim bijelim jeans hlačama, posebno ako su šireg straight kroja. Jednako vrijedi i za sasvim crne traperice na kojima se jedva nazire poznata struktura tkanja. Ukratko: jeans koji naizgled nije jeans forte je i ove jeseni. Stoga će se i vaše ulaganje u kvalitetne bijele, bež ili crne traperice isplatiti odmah, a ne tek idućega proljeća.



sivi jeans OS Jeans Store 319 kn
crni šorc Levi’s, Europa 92 319 kn
hlače s tregerima New Yorker 119 kn
torbica Marc Jacobs, Karla 2290 kn
šeširić Ad Twenty, Europa 92 99 kn

Drugi je naglašeni trend, također aktualan još od proljeća, intenzivno plavi do tamnoplavi jeans, a unutar njega patchwork nijansi je najtraženiji. Modele koje ćemo gledati svode se na samo jedan zajednički nazivnik: ne skinny! Svi ostali modeli su gotovo jednako dominantni – od mom jeansa, preko trapez modela do izrazito širokih, skaterskih modela, uz koje se pomalo šulja još jedan novitet, niži struk, dokazujući po tko zna koji put da se modni trendovi – vrte u krugovima.



košulja Comma 319,50 kn
prsluk Pinko 567 kn
šeširić AD Twenty, Europa 92 99 kn
tenisice See by Chloe, Karla 1790 kn
jeans mini suknja Miss Sixty, Fashion&Friends 450 kn
torba Ad Twenty, Europa 92 99 kn

A sve te modele koje vam predstavljamo u ovotjednom Joker Fashion portfoliju možete pronaći u ljetnim, sniženim, ili novim i vrlo zanimljivim jesenjim kolekcijama kojima su popunjene modne trgovine u Jokeru.

Vaša reakcija na temu