Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Kako nositi total white look (i pritom izgledati zanosno)?
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Kako nositi total white look (i pritom izgledati zanosno)?

Robusna zimska obuća i modni dodaci u bijeloj poseban su hit

Ove sezone nosimo bijelu boju u ogromnim količinama, u total white monokromatskim outfitima u kojima kombiniramo različite ‘nijanse’ bijele.

Čak i oni cijepljeni od praćenja modnih trendova i potpuno nezainteresirani za fashion novotarije što se serviraju svake sezone, nisu mogli ne primijetiti apsolutnu ovosezonsku dominaciju jedne, ne toliko tipične zimske boje - bijele.

Ovo 'bijele' pritom treba shvatiti uvjetno: nijansa koju znalci zovu off-white, bijela s blagim tonom, najpopularnija je boja sezone ali u modi su zapravo sve bijele - od ledene do žućkaste. Nosimo je u ogromnim količinama, u total white monokromatskim outfitima u kojima kombiniramo različite 'nijanse' bijele. Uz nju trendsetteri ove jeseni vole i akcente u karamel boji, ali robusna zimska obuća i modni dodaci u bijeloj, od kojih je trend i započeo, poseban su hit.


kaput Twinset 2330 kn
sako Pinko 2430 kn
hlače Pinko 1458 kn
torbica Pinko 2207 kn
Mokasine Fabi, Karla 2990 kn

Većina brandova u centru Joker popunila je kolekcije upravo komadima u ovoj boji i inspirirala stilisticu Joker Fashion Portfolija da složi nekoliko outfita u kojima nećete izgledati dosadno bijelo nego intrigantno bijelo!



kaput Aledona 2100 kn
džemper Mango 349 kn
suknja New Yorker 129 kn
čizme Twinset 3850 kn
torbica Elisabetta Franchi 2184 kn

Kvalitetno odijelo s kaputom i solidnim mokasinama elegantna je verzija, ali jednako dobro izgledat će i suknja uz pleteni džemper i kaput ili baloner u istoj boji.


prsluk Mango 549 kn
jeans Comma 689 kn
majica s kapuljačom s.Oliver 479 kn
čizmice Fabi, Karla 2990 kn

'Sportivo' kombinacije dolaze pak s nezaobilaznim puffer prslucima i gležnjačama debljeg potplata. Izbor je vaš: kombinirajte modne novitete u bijeloj boji s komadima koje već imate u ormaru za ultimativno moderne outfite jer potpuno bijele kombinacije ostaju aktualne sigurno do proljeća. Sintagma 'bijeli Božić' ove modne sezone poprima sasvim novo značenje.

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije pronađite u rubrici Joker Fashion Portfolio.

Vaša reakcija na temu