Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Karirano - u modi su 'kockice'
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Karirano - u modi su 'kockice'

Karirane komade volimo ubaciti u strože lookove da ih 'omekšamo'

Karirano je vedro, otkačeno i pomalo svojeglavo. Upravo zato karirane komade volimo ubaciti u strože lookove da ih 'omekšamo', volimo ih kombinirati s jednobojnima da doskočimo dosadnim outfitima, a volimo i taj rockerski moment koji dominira kombinacijom kad je oplemenimo nečim kariranim, čak i kad je riječ samo o detalju, poput šala ili torbe.


haljina Desigual, Fashion&Friends 979 kn

sako Twinset 2770 kn

sunčane naočale D&G, Optika Anda 1630 kn

gležnjače Aledona 1890 kn

Kod nekih od nas karirano nikada ne izlazi iz mode i nikad se ne odriču tog modnog momenta. Drugima pak treba poticaj da se uhvate ukoštac s tako dominantnim uzorkom, uz koji neke druge modne eskapade ne dolaze u obzir.


košulja Barbour, Five Star Fashion 900 kn

jakna New Yorker 299 kn

hlače/suknja Mango 199,90 kn

gležnjače Mass 703,12 kn

Ali, kako je grunge inspiracija već par sezona u fokusu, dizajneri, a onda i street style znalci, otišli su i korak dalje i kao novi trend odredili – karirano na karirano! Dakle, možete se igrati s različitim tipovima, bojama i uzorcima kvadratića u outiftu, a nerijetko ćete u trgovinama naći i gotova rješenja u vidu patchwork kariranih haljina, suknji ili košulja. Iz trgovina u Jokeru izdvojili smo najatraktivnije komade sezone, a vas pozivamo da od njih kreirate svoje najotkačenije lookove jeseni.


pulover Pinko1843 kn

novčanik Mango 19,90kn

šal New Yorker 99,90 kn

suknja New Yorker 159 kn

toaletna voda Burberry, 30 ml, Fabu spot 369 kn

Pritom će većina nas zadržati malo konzervativnosti (neki bi rekli i zdravog razuma) pa donekle uskladiti bar jednu od osnovnih boja outfita. Ali, dizajneri kažu da čak ni to nije uvjet – dakle, samo razigrano i bez straha, ove nam sezone ionako treba malo optimizma i igre!

Vaša reakcija na temu