Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Kitten heel - potpetica za prave dame!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Kitten heel - potpetica za prave dame!

Kitten heel, damska uska i niska potpetica, idealan je spoj dviju stvari koje žene uvijek traže: elegancije i udobnosti

Cipele s kitten heel potpeticama bit će nam dobre suputnice upravo sada, kad tražimo obuću koja se nosi na bosu nogu, koja ne sputava u koraku, a ostavlja dojam profinjenog stila

Kitten heel, damska uska i niska potpetica, idealan je spoj dviju stvari koje žene uvijek traže: elegancije i udobnosti.

Ugodne za oko, nosive na gotovo sve kombinacije, proljetne cipele, salonke i polusandale s ovakvom vrstom pete ne izlaze iz modne priče već nekoliko godina. 


sandale Pinko 1904 kn

marama In Fashion 239 kn

Ove sezone dolaze u impresivnoj paleti boja, tekstura i aplikacija pa, ako pripadate onoj kategoriji žena koje vole imati širi odabir finih cipela za kombiniranje, ovo je proljeće kao stvoreno za vas.


ljubičaste sandale Elisabetta Franchi 3114 kn

zlatne sandale Giancarlo Paoli, Karla 1490 kn

torbica Liu Jo, Fashion&Friends 850 kn

bluza Miss Sixty, Fashion&Friends 1010 kn

Svojom nenametljivom pojavom kitten heel cipele odlično funkcioniraju u cijelom nizu modnih kombinacija. Volimo ih vidjeti kao kontrast ležernom jeansu – i kraćim i duljim modelima, ali sjajno odgovaraju i poslovnim modelima hlača, pa i ove sezone obožavanim ekstra širokim modelima, dobro se slažu s pencil suknjama, pa i širim suknjama do ispod koljena… Ukratko, bit će nam dobre suputnice upravo sada, kad tražimo obuću koja se nosi na bosu nogu, koja ne sputava u koraku, a ostavlja dojam profinjenog stila.


salonke Pura Lopez, Karla 1990 kn

haljina Liu Jo 1960 kn

Ako u moru opcija obuće s ovakvom visinom pete morate odabrati samo jedan model, najsigurniji izbor bit će ‘nude’ sandale ili salonke s niskom petom, jer ćete imati pregršt prilika i outfita za njihovo nošenje.


natikače Twinset 1115 kn

jeans jakna OS Jeans 319 kn

haljina OS Jeans 479 kn

S crnom također nikad ne možete pogriješiti, ali modni savjet sezone je da se odvažite na neku neobičnu, upečatljivu boju jer proljeće i ljeto su pravo vrijeme da se malo opustimo.

Unesite stoga malo elegancije, boje i modne igre u svakodnevne kombinacije, priuštite si kitten heel cipelice koje vraćaju optimizam i veselje. Trgovine u Jokeru popunile su svoje kolekcije najveselijim modelima sezone!

Vaša reakcija na temu