Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Koledžicom po (modnom) svijetu
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Koledžicom po (modnom) svijetu

Gotovo da i nema modela hlača ili suknje s kojom ne možete kombinirati koledžice

Iako su loaferice ili koledžice već nekoliko sezona među najpoželjnijim modelima za modne znalce, mnogi još uvijek zaziru od tih jednostavnih cipela ravnog potplata jer nemaju ideju kako ih nositi.  A zapravo, gotovo da i nema modela hlača ili suknje s kojom ne možete kombinirati koledžice. Naravno, loaferice i njihove malo 'muškastije' chic verzije, oksfordice, najčešće se viđaju u poslovnim outfitima: uske cigaret hlače, bijela košulja i blejzer ili baloner prirodni su suputnici koledžica i oksfordica, ali jednako dobro se kombiniraju s običnim mom jeansom i nekim zanimljivim T shirtom.


Crne oksfordice Deichmann 229 kn

Karirane loaferice Fratelli Rossetti, Karla 3990 kn

Sako Twinset 2770 kn

Torbica Liu Jo 690 kn

Parfemska voda Dolce&Gabanna 50 ml, Fabu spot 848 kn

Lagani oversize džemper i šire kaki hlače savršeni su spoj za ležernije izdanje s koledžicama ili oksford cipelama, pogotovo ako su od antilopa, idealne za prijelazno doba između vrućeg ljeta i hladnijeg dijela jeseni.


Loaferice Mango 249,90 kn

Oksfordice Mass 459 kn

Torbica Mango 199 kn

Košulja Mango 199,90 kn

Jeans Imperial 339,60

Sve su nam draže i 'školska uniforma' varijante: kratke karirane ili jednobojne suknje te sweatshirt s natpisom ili košulja uz dokoljenke i loaferice nesvakidašnji su, ali vrlo atraktivan modni izlet, naravno – rezerviran u prvom redu za mlađe ljubiteljice mode. Ako pak niste u toj grupi, koledžice i oksfordice možete izvrsno kombinirati i s nekim drugim kraćim suknjama, a dobro izgledaju i s poslovnim pencil suknjama duljine do koljena.


Bijele oksfordice Mass 459 kn

Smeđe loaferice Gant 1050 kn

Majica Comma 559 kn

Marama Comma 239 kn

A kad ste sve ovo vizualizirali i proanalizirali, sigurno ste i sami shvatili da bi investicija u jedan ovakav model mogla činiti ono pravo osvježenje u jesensku garderobu. Pregledajte naše prijedloge i nađite svoje adute!

Vaša reakcija na temu