Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Kolekcijama vladaju karamel i čokolada
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Kolekcijama vladaju karamel i čokolada

Smeđa je apsolutna vladarica modne sezone u svim nijansama

Na kraju najnepredvidivije, globalno najneugodnije godine ovog stoljeća svi smo u potrazi za malo utjehe, stabilnosti, trajne vrijednosti. Ako je vjerovati simbolizmu boja, potpuno je stoga jasno zašto smo se ove jeseni masovno okrenuli nijansama smeđe kao boje uzemljenosti, cjelovitosti, izlječenja, pouzdanosti, sigurnosti…

Smeđa je apsolutna vladarica modne sezone u svim nijansama, od svijetlog okera koji vlada čak i dječjim kolekcijama, preko najtraženijih nijansi karamela i čokolade do duboke, tamne smeđe, samo koju nijansu udaljene od crne.


haljina Elisabetta Franchi - 3486 kn

torbica Twinset - 1990 kn

čizme Twinset - 3350 kn

sunčane naočale Gucci, Anda Store - 2790 kn

sat Rosefield, Anda Store - 659 kn

Sigurnost, stabilnost i zaštitu odlučili smo pronaći i u čvrstom, solidnom materijalu s kojega najlakše sklizne sve, od virusa do nezadovoljstva: prava ili umjetna koža je još jedan od sezonskih modnih aduta. A kad se smeđa koža udruži s malo zlatnog sjaja, konačni je rezultat više nego luksuzan. Jesenje kolekcije modnih brandova popunile su se upravo ovakvim kombinacijama boja i materijala – od odjeće do modnih dodataka – pa smo u ovotjednom Joker Fashion Portfoliju odlučili složiti outfite u hit dezenima sezone.


košulja Pinko - 1721 kn

hlače Pinko - 1357 kn

torba Mango - 129 kn

gležnjače Mango - 249 kN

sunčane naočale D&G, Anda store - 1750 kn

ruž Estee Lauder, Muller - 284 kn

toaletna voda Versace, 30 ml, Muller - 378 kn

Decentni, ozbiljni, klasični i profinjeni, ali u modnim igrama sa ležernijim komadima i opušteni, smeđi će outfiti dominirati street styleom.  


kardigan Zipper - 389 kn

haljina Imperial - 779 kn

sunčane naočale D&G, Anda Store - 1800 kn

torbica See by Chloe, Karla - 3450 kn

gležnjače Elisabetta Franchi - 3888 kn

sjenilo Clarins, Muller - 250 kn

Vaša reakcija na temu