Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Kupaći kostimi sezone - visoki struk za duboko more!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Kupaći kostimi sezone - visoki struk za duboko more!

Više skrivaju nego otkrivaju, ali i dalje su vrlo ženstveni i seksi

Kad je riječ o ljetnom asesoaru broj 1, kupaćem kostimu, već nekoliko sezona vlada pravilo – što dublje to bolje! Visoko rezani donji dijelovi bikinija, kao izronili iz šezdesetih, zavladali su plažama i malo tko je ostao imun na njihove čari: više skrivaju nego otkrivaju, ali i dalje su vrlo ženstveni i seksi, čvrsta su potpora i za manje laskave dijelove siluete, ali ostavljaju koži prostora za izravan dodir sa suncem i morem.


Kupaći kostim Jadran čarape komplet - 369,90 kn

Kupaći kostim jednodijelni Jadran čarape - 349 kn

U skladu s epohom koju citiraju, kupaći kostimi visokog struka najčešće se kombiniraju s jednako retro gornjim dijelovima, pa ih uglavnom prate 'banana' topovi s vezanjem iza vrata ili čvrste košarice poput onih na grudnjaku. No, kako, srećom, posljednjih godina uglavnom kupujemo i kombiniramo gornje i donje dijelove prema osobnim željama i, što je važnije, odvojenim brojevima lako ćete uskladiti gornji i donji dio po vlastitom nahođenju i ako niste ljubitelji ova dva trenutno najpopularnija modela.


Šareni bikini top, Yamamay - 229 kn

Smeđi bikini gaćice, Yamamay - 149 kn

Zeleni bikini top New Yorker - 99,90 kn

Zeleni bikini gaćice, New Yorker - 79,90 kn

Dior Bronze sprej sa zaštitnim faktorom, Anabella - 297 kn

Ogrlica New Yorker - 39,90 kn

Šešir In Fashion - 189 kn

Pritom čak ne morate biti ni robovi dezena jer je jedna od najpoželjnijih varijanti sezone „spojiti“ jednobojni donji dio i razigrani šareni, točkasti, cvjetni ili nezaobilazni pepita top. Ili obratno! Dakle, pustite mašti na volju, igrajte se s kombinacijama kupaćih kostima – kad ćete, ako ne na +35 stupnjeva?! Pritom, najbolju ponudu svih zamislivih modela možete naći u Jokeru gdje se nalazi pet specijaliziranih trgovina donjim rubljem i kostimima, uz brojne druge koje također nude kvalitetan izbor kupaćih kostima.

A vašu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio.


Bikini top leopard uzorka O’Neill, Kruna mode - 319 kn

Donji dio bikinija O’Neill, Kruna mode - 319 kn

Pepita bikini top, Skiny - 319 kn

Donji dio bikinija pepita uzorka, Skiny - 199 kn

Pletena torba Carpisa - 229 kn

Naušnica Mango - 39,90 kn

Krema Dior Bronze, Anabella - 309 kn

Vaša reakcija na temu