Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Ljetne palete MAC make-upa
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Ljetne palete MAC make-upa

Lijepa Marija Bevanda rado se prepustila ovom atraktivnom make-up eksperimentu

MAC kozmetika napokon je došla u Split! Najbolja splitska parfumerija Fabu Spot posvetila je veliki dio svog novouređenog prostora u Jokeru kultnom američkom brandu kojeg su domaće ljubiteljice vrhunske kozmetike željno čekale. Globalni beauty fenomen prigrlile su brojne svjetske zvijezde, a izbacuje po nekoliko kolekcija mjesečno, kako bi sa svojim paletama uvijek bio aktualan.

MAC-ove najomiljenije proizvode testirali smo uz pomoć vizažistice Fabu spota koja je osmislila dvije verzije ljetnog make-upa, a lijepa Marija Bevanda rado se prepustila ovom atraktivnom make-up eksperimentu.




MAC Strobe Cream iluminirajuća krema 306 KN
MAC Timecheck Lotion 365 kn
MAC Fix+All Day Hydrating Spray 186 kn

Dnevni look posvećen je prirodnim tonovima, a vizažistici  su u fokusu bili postizanje zdravog sjaja lica uz minimum teške šminke, neprikladne za visoke temperature. Nakon što je lice nahranjeno i hidratizirano MAC-ovim mineralizirajućim losionom i posvijetljeno Strobe cream iluminirajućom kremom, kao podloga je korišten MAC Waterweight tekući puder, najbolji ljetni izbor koji ne zatvara pore nego osvježava lice.



MAC Waterweight tekući puder SPF 30 299 kn
MAC Skin Finish Natural compact powder 294 kn
MAC Skin Finish Poudre Lumiere 294 kn
MAC Blush Mineralize rumenilo 299 kn

Ujednačenost i glow tena postignuti su korištenjem MAC Skin Finish kompaktnog pudera i highlightera, dok su jagodice naglašene mineralizirajućim rumenilom, a oči blago obrubljene MAC Technical eyelinerom i maskarom. Usne su tretirane Prep+Prime primerom za usne, olovkom za usne te MAC-ovim traženim sjajilom u nude nijansi.




sjenilo MAC Small Eyeshadow 155 kn
MAC In Extreme Dimension Waterproof maskara 209 kn
Shape+Shade Brow Tint olovka za obrve 189 kn
MAC Technical Eyeliner 150 kn

U večernjem izdanju glavnu su ulogu igrale oči, naglašene jarko plavim sjenilom MAC Small Eye Shadow, vodootpornom maskarom In Extreme Dimension, dok su usnice u neutralnoj bronze verziji, obrubljene olovkom za usne,  uz Frost Lipstick ruž i MAC-ovo sjajilo.



MAC Prep+Prime Base Levres (baza za usne) 160 kn
MAC olovka za usne 147 kn
MAC Frost Lipstick 174 kn
MAC Lip Gloss 174 kn

Sve make-up entuzijastkinje već su odabrale svoje favorite iz ljetnih kolekcija, a ukoliko trebate savjet koji su vam MAC-ovi proizvodi ove sezone esencijalni za postizanje najboljih rezultata, posavjetujte se sa stručnim osobljem u Fabu spot parfumeriji u prizemlju Jokera.

Vaša reakcija na temu