Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Maksi haljina, maksi uživanje!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Maksi haljina, maksi uživanje!

Ljubiteljice ovog itekako zahvalnog ljetnog komada posebno će razveseliti ljetne cijene

Sjajan je taj osjećaj nošenja maksi haljine ljeti: istovremeno (ako ne želite) ne otkriva ništa preko mjere, svojom lepršavošću više hladi nego grije unatoč duljini, a može biti itekako seksi. Nikad ne izlazi iz mode, a verzije u kojima je možete naći su doslovce beskrajne.



haljina Mango 549,90 kn
torba Polo Ralph Lauren, Five Star Fashion 2000 kn
šešir Skiny 48,30 kn

Počevši od odabira materijala koji se kreću u rasponu od luksuznih šifona do pamučnog popelina ili čak prozirnih kukičanih materijala, preko krojeva kojima je jedini zajednički nazivnik duljina do gležnja, a mogu biti princes kroja, na preklop, istaknutog struka, s volanima, ležerno vezane oko vrata poput kupaćih, sasvim jednostavnog ili raskošnog kroja…



haljina Twinset  1790 kn
šešir Skiny 55,30 kn
sandale Deichmann 160 kn

Posebno ih volimo u ljetnim razigranim bojama i dezenima, ali ove sezone u fokusu su najviše najklasičnije - bijele maksi haljine s vezenim detaljima, kao i one inspirirane Grčkom, u kombinaciji modre i bijele.



haljina Scotch&Soda, Europa 92  1399 kn
sandale Deichmann  89 kn
sunčane naočale Gucci, Optika Anda  5130 kn

A sve ljubiteljice ovog itekako zahvalnog ljetnog komada posebno će razveseliti ljetne cijene maksi haljina: gotovo su sve na popustima i do 60% u trgovinama u Jokeru, pa je trenutak idealan da se razveselite jednom novom. Selekciju naših favorita predstavljamo vam ovdje, ali još mnoštvo drugih modela očekuje vas u ekskluzivnim i high street trgovinama Jokera.

Vaša reakcija na temu