Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Mala božićna kućna čuda
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Mala božićna kućna čuda

Puno prigodnih dekoracija nas u mašti mogu odvesti na najbajkovitija mjesta na svijetu

Pred nama je blagdan svjetlosti i radosti, najljepši i najdraži praznik i odraslima i djeci. Volimo ga proslaviti uz malo pretjerivanja, uz bogatiju trpezu, uz ukrašen dom pun svjetlosti i puno, puno prigodnih dekoracija koje nas u mašti mogu odvesti na najbajkovitija mjesta na svijetu.


- gljiva i srce Muller (svaki komad) - 55,90 kn
- kućica od slatkiša Home Sweet Home - 299,99 kn
- jelka od slatkiša Home Sweet Home - 199,99 kn

Pa, ako nas već okolnosti ne puštaju na miru i ne dopuštaju da potražimo božićnu čaroliju van kuće, učinimo dom mjestom čuda: u trgovinama u Jokeru sve je posvećeno Božiću, a odabir prigodnih minijatura, dekoracija i rasvjetnih tijela veći je nego ikad.


- jelka Home Sweet Home - 199,99 kn
- figura mali jahač, Müller - 105,90 kn

Bez obzira na to jeste li poklonik ‘skandi’ stila dekoriranja koji preferira  minimalističke ukrase te skromnije i prirodnije materijale kao što su drvo i papir, ili pak klasičnog, koji prednost daje raskošnijim dekoracijama s više sjaja i boje, svoju božićnu priču moći ćete ispričati uz mnoštvo detalja!


- drvena jelka Müller - 129,90 kn
- figurica patuljak Home Sweet Home - 39,99 kn
- figurica jelen Müller - 75,90 kn
- sanjke Tedi - 60 kn
- kuglica od perja Home Sweet Home - 49,99 kn

U trgovinama Home Sweet Home, Tedi, Muller, Pepco, cvjećarnici Ira… pronađite najzanimljivije dekoracije: od Orašara do kućica od slatkiša, od ukrasa za jelku do patuljaka, kreirajte u glavi svoje male božićne kutke u cijelom stanu (ne zaboravite dječju sobu!), osvijetlite kuću s puno  božićnih lampica i – neka slavlje počne! 


- Orašar Home Sweet Home - 299,99 kn
- kuglice cvjećarnica Ira (kompleti 4/1 ili 6/1) - od 72,50 do 87,11 kn
- kočija Tedi - 90 kn
- snježna kugla Tedi - 26 kn
- pozlaćeni jelen Müller - 19,90 kn
- božićno stabalce Tedi - 26 kn
Vaša reakcija na temu