Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Moda s porukom
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Moda s porukom

Porukom na majici, hlačama, pa i tenisicama uvijek ćete natjerati onoga drugog da vas još jednom, malo bolje, promotri

Estetika stripova uvijek je bila zahvalna tema za modne izlete. Porukom na majici, hlačama, pa i tenisicama uvijek ćete natjerati onoga drugog da vas još jednom, malo bolje, promotri (a moda, ako ćemo biti iskreni, upravo tome i služi, u protivnom bismo svi hodali u istim kombinezonima poput ekipe u Star Treku).


T shirt Zipper 249 kn

bijeli jeans Mango 199,90 kn

torbica Desigual, Fashion&Friends 317,40 kn

Žestoki grafički printevi primjereniji su, dakako, laganijoj, neobaveznijoj odjeći koju vezujemo uz toplo doba godine. Strip prirodno pripada mladenačkim, zaigranim outfitima, a grafikom sve češće volimo 'razbiti' i neke ozbiljnije modne kombinacije, tek tako, da pokažemo svoju manje ozbiljnu stranu.


suknja s printom Zipper 299 kn

T-shirt Comma 319 kn

sandale Mango 249,90 kn

U aktualnoj sezoni, dizajneri su prigrlili ovu modnu ekspresiju kao rijetko kad, a brojne velike modne kuće dijelove su kolekcija posvetile grafičkom printu. Uostalom, nakon jedne tmurne, neinspirativne i nevesele zime, svima nam nedostaje igra! 


donji dio trenirke Pinko 972 kn

T-shirt Elisabetta Franchi 1008 kn

tenisice Desigual, Fashion&Friends 599 kn

Prošetali smo izvrsno opskrbljenim trgovinama u Jokeru i pronašli neke od najatraktivnijih primjera za ovaj modni iskorak. Hrabriji i mlađi rado će ga vidjeti i na hlačama, suknjama, torbama, a 'pritajeni' ljubitelji stripa, ostavit će prostor za poruku barem na – T-shirtu. Zato pozdravite sezonu mode s porukom i recite svijetu ono što ga 'ide'!


jeans s natpisom In Fashion 359 kn

tenisice La Martina, Five Star Fashion 2110 kn

Vaša reakcija na temu