Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Modni 'Slatki život' s Iris Rajčić u glavnoj ulozi
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Modni 'Slatki život' s Iris Rajčić u glavnoj ulozi

Prepoznala je projekt kao kvalitetan i našla vremena za poziranje pred kamerom Daniele Rudan Velat

Iris Rajčić Livaja u Splitu ne treba nikome predstavljati - splitska manekenka i fotomodel s vrhunskom karijerom koja je započela titulom prve pratilje Miss Hrvatske, posljednjih se godina više posvetila obitelji, djeci i potpori suprugovoj sportskoj karijeri. No, zahvaljujući Livajinoj odluci da ostane doma u Hajduku i dovede splitski klub do najboljih rezultata posljednjih desetak godina, Iris ima i neupitnu titulu najomiljenije WAGS-ice Dalmacije.

Kao žena kojoj ne treba puno samopromocije, Iris ovih dana pomno bira s kim će i što raditi, ali prepoznala je projekt Joker Fashion Portfolio kao kvalitetan i našla vremena za poziranje pred kamerom Daniele Rudan Velat, utjelovivši splitski dolce vita duh ljetnih dana, vedar i opušten upravo koliko i ona.

NJEŽNO I PASTELNO

Stilistica Jokera za Iris je, kao plavušu svijetlog pigmenta, pripremila kombinacije koje će naglasiti njenu svijetlu put, poput nježne haljine boje breskve koja je kombinirana s jeans prslukom i laganim papučicama za ležerniji dojam.


- haljina AD Twenty, Europa 92 399 kn

- prsluk New Yorker 129 kn

- sunčane naočale Gucci, Optika Anda 3570 kn

- torbica Mango 199 kn

- natikače Carlotta, Karla 2220 kn

- naušnice Mango 99,90 kn

- narukvica Mango 79,90 kn

TURIST U VLASTITOM GRADU

Klasična bijela košulja s atraktivnim detaljem na rukavu baza je još jednog dnevnog casual outfita - kombinacija jeans šorca i modnih dodataka u toploj smeđoj jednostavna je, ali efektna. A uz obavezni slamnati šešir spremni ste za odglumiti turistkinju u vlastitom gradu!


- bijela košulja Imperial 829 kn

- top Polo Ralph Lauren, Five Star Fashion 560 kn

-  šešir In Fashion 199 kn

- sunčane naočale Balenciaga, Optika Anda 2220 kn

- jeans šorc Calvin Klein, Fashion&Friends 619 kn

-  torba Liu Jo 1160 kn

- klompe Naf Naf 379 kn

RAZIGRANO PRIJE SVEGA!

U šarenom i razigranom ljetnom kompletu glavnu ulogu igraju, ove sezone nezaobilazne bermude te modni naglasci u boji banane, a cijeli je look idealan za urbanu djevojku u neobaveznoj šetnji gradom.


- komplet Twinset 1210 kn

- šešir Gant 465 kn

- espadrile Gant  570 kn

- torbica Mango 149,90 kn

- sunčane naočale Tom Ford, Optika Anda 3210 kn

PRAZNIK U SPLITU

Inspiracija - očita: legendarni 'Praznik u Rimu' u interpretaciji nove epohe i dalje ima retro Vespu u glavnoj ulozi, slatki mediteranski život pronalazi se na ulicama Splita, ali modni pomak u 21. stoljeće je očit s kombinacijom atraktivnog, ali vrlo ležernog jeans kombinezona i profinjenih detalja - posebno atraktivnog nakita - koji jednu izrazito dnevnu kombinaciju čine itekako efektnom. 


- kombinezon Pinko 2957 kn

- mrežasta torba s.Oliver 239 kn

- natikače Replay 809 kn

- marama Garcia, Kruna mode 159 kn

- sat Essence, Argentum 1400 kn

- prsten Mango 99,90 kn

STYLISH NA POSLU

Posljednji outfit koji je pripremila Jokerova stilistica biramo za radni dan: u zeleno-bijeloj kombinaciji koja također pripada među svakodnevno nosive voljeli bismo se vidjeti na radnom mjestu, a ponovno je podižu odlično osmišljeni modni dodaci - sandale s punom petom, zanimljiva torbica i remen forte su looka koji je suvereno ponijela Iris. Jednom model - uvijek model.


- bluza Seventy  1265 kn

- sunčane naočale Valentino, Optika Anda  2370 kn

- hlače Twinset 1360 kn

- remen Polo Ralph Lauren  1600 kn

- sandale Mango  249,90 kn

- torba Twinset 1230 kn

- sat Girl Only, Argentum 440 kn

model: Iris Rajčić Livaja

stilistica: Katija Čizmić

snimila: Daniela Rudan Velat

make up: Ivana Abaza, Fabu Spot

Vaša reakcija na temu