Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Modno ljeto od Grčke do Afrike
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Modno ljeto od Grčke do Afrike

Modna priča u kojoj će i vječne romantičarke i ljubiteljice razbijanja modnih stereotipa pronaći nešto za sebe

Najbolja adresa za luksuzne brandove u Splitu je centar Joker, a mnogi od njih svoje su ljetne kolekcije već odavno popunili. Prve ljetne temperature inspirirale su stoga Jokerovu stilisticu da kreira najpoželjnije lookove sezone i stvori modnu priču u kojoj će i vječne romantičarke i ljubiteljice razbijanja modnih stereotipa pronaći nešto za sebe. A Paula Buljan, jedno od najomiljenijih zaštitnih lica Jokerovih kampanja, djevojka neodoljivog osmijeha i poštovanja vrijedne karijere u modnom svijetu, utjelovila je na snimanju na terasi hotela President u Solinu modernu globetrottericu na ljetnom putovanju meridijanima.

NEKI NOVI KLASIK


- prsluk Twinset 2330 kn

- bermude Twinset 1440 kn

- top Elisabetta Franchi 2247 kn

Bijeli ljetni outfit bit će dobro polazište za one koji od svečanijih prigoda kakve nas očekuju ovih tjedana traže neki pomak. Klasična suknja zamijenjena je tako nešto manje klasičnim širokim bermudama koje daju više slobode kretanja, uz jednaku dozu elegancije. Uz naglaske u ružičastoj i ležerni prsluk, ova kombinacija pravi je ljetni neo-klasik.


- sunčane naočale A. McQueeen, Optika Anda 2870 kn

- sandale Giancarlo Paoli, Karla 1750 kn

- torba Liu Jo, Fashion&Friends 1160 kn

DŽUNGLA NA ASFALTU


- bluza Comma 639 kn

- pletena torba/ruksak Skiny 259 kn

- sunčane naočale Gucci, Optika Anda 4610 kn

S drugim, safari lookom pretvaramo grad u džunglu: efekt neukrotivosti je postignut zahvaljujući sandalama i kupaćem kostimu s vječnim animal printom, dok je ostatak ovog vrlo hot outfita u vječnim ljetnim tonovima - boja pijeska i maslinasta najbolje su prijateljice vrućih dana i noći.


- kratke hlače Pinko 1379 kn

- gornji dio kupaćeg kostima Yamamay 199 kn

- natikače Elisabetta Franchi 2970 kn

IZ GRČKE S LJUBAVLJU


- prsluk Gerry Weber 1149 kn

-  šešir Billabong, Kruna mode 349 kn

-  hlače Imperial 999 kn

-  sandale See by Chloe, Karla 2650 kn

Plava i bijela - asocijacija je samo jedna. Poput bijelo oličenih fasada s plavim 'škurama', poput azurno plavog mora ili uzoraka na antičkoj grnčariji, ova kombinacija boja priziva bezbrižno ljetovanje na nekom grčkom otoku. Ležerne hlače, sandale i kupaći kojem je sjajno skrojeni prsluk dao notu ozbiljnosti top su kombinacija za zaigrani izlazak, pogotovo ako im dodate zanimljivu večernju torbicu u pariško plavoj.


- Sunčane naočale Persol, Optika Anda 1840 kn

- gornji dio kupaćeg kostima Skiny 479 kn

- torbica Mango 169,90 kn

- narukvica (ogrlica) New Yorker 59,90 kn

BOHO CHICK


- marama Twinset 520 kn

- sunčane naočale Gucci, Optika Anda 5220 kn

- slamnata torba Mango 249,90 kn

- natikače Tory Burch, Karla 2190 kn

Nijedno ljeto ne može proći bez lagane bijele haljine. Ova, kačkana u boho varijanti, oplemenjena je narančastom kao jednom od boja sezone kako bi kompletan outfit postao atraktivniji - marama, natikače, remen, torba i sunčane naočale, sve je u službi naglašavanja prozračnosti ključnog komada.


- haljina Seventy 3444 kn

- kupaći kostim gornji dio Skiny 259 kn

- kupaći kostim donji dio Skiny 179 kn

- remen s.Oliver 399 kn

BUDUĆNOST STILA


- haljina Pinko 2734 kn

- čizme Twinset 2303 kn

- sunčane naočale Versace, Optika Anda 2040 kn

- remen Kaporal, Kruna mode 379 kn

A za najluđe noći i za one koji se stilski ne boje iskočiti iz gomile, stilistica Jokera pripremila je kombinaciju koja obara s nogu. Haljina koja će zaustaviti sve poglede i intenzivnom bojom i atraktivnim krojem akcentirana je modnim dodacima u toploj smeđoj boji i kombinirana s neočekivanim bijelim čizmama i futurističkim sunčanim naočalama za nezaboravan dojam.


- torbica Polo Ralph Lauren, Five Star Fashion 4800 kn

- ogrlica/narukvica New Yorker 59,90 kn

U Jokeru vas, da zaključimo, očekuje modno više nego uzbudljivo ljeto - prepustite se osjećaju i pronađite vaš modni izraz za najzabavnije godišnje doba!

(Model: Paula Buljan, Stilistica: Katija Čizmić, Foto: Daniela Rudan Velat, Make up: Ivana Abaza, Fabu Spot)

Vaša reakcija na temu